VIP

DA LI SE HUSO ODRIČE DALILE: Nije mu dobro nakon novog pomirenja sa Filipom Cerem…

Nije mu dobro nakon novog pomirenja sa Filipom Cerem…

Nakon što je Dalila Dragojević iznela niz šokantnih informacija iz svog privatnog života, oglasio se njen otac Huso Mujić.

– Zgrožen sam Dalilinim ponašanjem, ona nije normalna. Nije smela sebi da dozvoli da ponovo legne u krevet sa onom sramotom. Filip je osoba koja je najgnusnije vređala moju čitavu porodicu, a nikada nas nije upoznao. Ako ostaje sa njim, meni ne treba, ne zanimaju me. Može da dođe na kafu, ali taj ološ mi u kuću neće ući – rekao je Huso Mujić, pa dodao:

– Ja se na Dekija ne ljutim, njemu je tako prezentovano, ja za Aleksandru nisam ništa ružno rekao, čak nemam loše mišljenje o toj devojci. Razumem i njenu majku koja ima potrebu da zaštiti ćerku, ali ja protiv te cure nemam ništa. Dejan je preterao, nije sve onako kako je rekao, naravno u mojoj porodici, kao i svakoj drugoj, dolazi do svađa, ali ništa nije strašno kako je on predstavio – rekao je Huso, pa nastavio:

– Da li Emina vrača ili ne, ja ne znam. Čuo sam da i Dejanova majka to radi, nisu to čista posla. Iz moje kuće se niko ne bavi tim poslovima, to garantujem. Meni deluje kao da su sada i Dejan i Dalila omađijani, mislim da se radilo na tome da se razvedu. Što se tiče priče da je Emina prodavala narkotike, moguće je da jeste, ali ja ne mogu da pričam o onome što nisam video – rekao je Mujić i otkrio da li je njegov zet promenio veru.

– To je Dejanova privatna stvar, ono šta ja mogu reći jeste da ga volim i da me nikada nije doticalo koje je vere. Imam snajke i zetove i iz Hrvatske i iz Beograda, to nema veze koje su vere, bitno je kakav je neko čovek – zaključio je Huso Mujić.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button