VIP

“TREBALO JE DA PREPIŠEMO KUĆU”: Dejan izneo najnovije detalje oko podele imovine – Upleo i Husu… (VIDEO)

Razvezao jezik…

Tokom emisije “Pretres nedelje” došlo je do novog rata između Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića. On je izneo nove sumnje u njenog oca, Husu Mujića.

– Sve je meni sad jasno, vidim što si dobar bio prema ocu. Ti si takva budala – vikao je Mića.

– Trebali smo da prepišemo kuću, međutim nikako nismo. Kad se brat taj javio, mogao ja porodično da dođe. Hteli smo da prepišemo ako se njenom ocu nešto desi, da pravo imaju sva deca, kao taj sin. On je dao pare za taj plac, mogao je da uzme kuću. Kad su krenuli problemi pitao sam zašto ne prepišemo to – pričao je on.

– Dejan Dragojević je izbor njenog tate, a ne njene – nastavio je Lepi Mića.

– Da ne bi bili problemi imovine, imovinska rasprava bi bila ozbiljna, jer su uložene pare u kuću. Komentarisao sam da odemo u Zvornik u katastar, ali nismo ušli. Desila se situacija kad je Marko izašao iz sobe i da bi Anđelova mama dala pedalu Dalili… Dalila ga napada, a mene osuđuje kako sam loš. Nagovara njega i navlači ga. Vraćam kako je ona imala problem oko porodice sa Mladenom, a ja sam bio taj. Ista priča neko ko je malo mirniji, a odnos sa Filipom kao sa Mladenom – govorio je Dragojević.

– Više ga je uzbudio odnos sa Anđelom, jer je video sebe, a znao je da Filip i ja nećemo opstati – ubacila se Dalila.

– Sad ću ja da se obratim tvom ocu. Ja sam nju obuzdavao i nisam dozvoljavao ovakve stvari, samo da se ovo ne ispostavi. Goposine, boli me ku*ac i za vas i za vašu ćerku. Bilo je vreme kad je trebalo da sluša mene – pričao je Car.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button