VIP

JEDVA ČEKA DA POSTANE BAKA: Oglasila se Aleksandrina majka – Volela bi devojčicu…

Srećna je zbog nje…

Slovenka Nikolić Lola, majka učesnice “Zadruge” Aleksandre Nikolić, u razgovoru sa novinarima komentarisala je predstojeću ćerkinu svadbu s Dejanom Dragojevićem.

Udaje vam se ćerka u nedelju! Jeste li uzbuđeni?

– Sad sam čula da se udaje! Pa, drago mi je baš! Mnogo sam srećna, mnogo mi je drago zbog njih dvoje. Jedva čekam tu nedelju, da ih vidim onako slatke, lepe na tom venčanju, bez obzira što je to neformalno sve, drago mi je, Boga mi. Svi su pokušali da ih rastave sa svih strana, imali su udarce, ali su izdržali. Aleksandra voli Dejana… Ne da ga voli, nego… Toliko se u njega zaljubila, ona bi u kolibu išla s njim! Ja ću imati muke kada ona izađe, verujte mi, navikla je tamo sa Dejanom – ugađa joj, čeka je doručak, vitamini, vitaminski sokovi, sve je čeka kad se probudi! A ja nisam Dejan (smeh). Neka su zdravo, pa kako Bog odluči. Ali imaju dosta ljubomore, mada se smanjilo, primećujem.

Je l’ biste voleli unuče?

– Volela bih da dobijem devojčicu od nje, to joj pričam već dve godine unazad. Dok sam živa, volela bih da vidim njeno dete i istog momenta da umrem, ne bih žalila. Moja Aleksandra zaista nema nikoga u životu osim mene. Ja sam svesna, jednog dana kada mene ne bude bilo… Ona je naivna, dobra, povodljiva, veruje svakome… Zadnji dinar bi ti dala… Znam sve kako bi i šta bi bilo. Bolje da ima svoju porodicu kada mene ne bude bilo, da ne bude sama, već da ima svoju porodicu.

Ponovo je pokrenuta priča da se vaša Aleksandra bavila prostitucijom. To je sinoć iznela nova zadrugarka Dia i prenela joj pozdrave navodno od nekog čoveka.

– Pusti budalu! Ja ne znam šta oni više hoće od tog deteta, nikad se to ne bi znalo da nije skočila da brani Milicu Kemez za Bujanovac, a Aleks je tamo bila 15 dana, a ova 2 godine! Pa, mi ne bismo živeli ovako kako živimo, da sastavljamo kraj sa krajem, da ona to radi. Pa, ona je toliko nežna… Ona to da radi?! Pa, nema Boga! Nema tu šanse!

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button