VIP

HUSO I EMINA KRIJU MRAČNU TAJNU: Osoba bliska Dalili otkrila užas o Mujićima…

Šta sad ovo znači…

Dalila Dragojević definitivno je obeležila petu sezonu rijaltiija Zadruga.

Njene ljubavne igrarije dovodile su publiku do ludila. Dok je jedni osuđuju zbog izdaje Dejana, drugi je pljuju zbog veze sa Carem, treći pak stoje na njenoj strani i podržavaju njene izbore.

Njena priča sa Dejanom i Carem dobila je takav odjek, da je u centru medijske pažnje izbio i njen otac Huso, koji je do sada bio maltene anoniman, ali i njena mama Emina koj je već bila poznata po skandaloznim ispadima u rijalitiju Parovi gde je Dalila u jednoj sezoni čak i pobedila.

Na skeneru Vesne Rivas, pevačice i astrološkinje često je Dalila sa kojom je delila vilu Parova, a sa kojom je u jednom periodu bila veoma bliska. Ipak, od “cirkusa” sa Dejanom i Carem, Vesna je više nego kritična prema bivšoj cimerki.

Ovoga puta, otišla je i korak dalje pa je na svom storiju na instagramu okačila fotku devojke čiji su inicijali L.H. aludirajući da Dalilini roditelju Huso Mujić i Emina kriju mračnu tajnu vezanu za tu devojku.

– Lepa curica… Pitajte Husu i EMinu da li mirno spavaju?? Husa će vam objasniti ko je ovom a ja ću vam reći da su inicijali njenoh imena L.H. – napisala je vesna u intrigantnoj objavi i pokrenula priče ko je zapravo devojka koju pominje.

Instagram,
Instagram,

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button