VIP

DALILIN OTAC ZAVRŠIO U BOLNICI: Prvo oglašavanje nakon saznanja o ćerkinoj svadbi…

Evo šta je imao da kaže…

Zadrugari su danas birali prvi par koji će u nedelju imati svadbu, a izglasali su Dalilu Dragojević i Filipa Cara. U domaćim medijima se odmah pojavila vest da se Dalilinom ocu Husu Mujiću slošilo zbog ovoga i da je završio u bolnici.

On je na to samo kratko odgovorio:

– Dobro, ja stvarno ne znam, svi me zovu… Ja sam top, hvala Bogu. Nisam u bolnici, danas sam morao sto puta da javim ljudima, u bolnici nisam – ispričao je Huso.

Na vest da će se Dalila udati za Cara nije reagovao najbolje.

– Kakva svadba, nije mi pravo da ima kontakt sa Filipom, ja bih voleo više Dejan da ima svadbu sa Aleksandrom, nego ona… Deki je pravi momak… I ne želim da vređam Aleksandru, samo sam naveo primer šta se pričalo u rijalitiju… – dodao je Mujić.

Takođe, smatra da ne postoji muškarac koji bi mogao da se nađe na Filipovom mestu u subotu.

– Nema niko tu, sem Dejana što je bio. Za mene niko, svi su u prolazu. Ni Anđelo, niko, to su sve foliranti, nema tu prave ljubavi sem Lune i njenog muža… Ja ne mogu da shvatim da su Dalila i Deki pet godina dobro živeli i da sada ovo sve… Da sad tako pričaju… Ja sam rekao trista puta, ja Dejana nikada neću prestati da volim. Nisam ga ponižavao, nikome ne želim to da radim… – rekao je Dalilin otac, pa se osvrnuo i na napade zadrugara:

– I nema potrebe da mešaju moju decu i vređaju. Ja sam samo hteo da naprave kuću, da naprave krov… Ovo moje selo je malo, ali imamo i milionere, nema potrebe Marko Đedović da se ruga. Da nije Drine, zvali bismo se Loznica – ističe on.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button