VIP

SVE JE BILO LAŽNO: Konačno priznao da je folirao u odnosu sa njom – Koristio je zbog druge devojke… (VIDEO)

Više neće biti ni prijatelji…

Jedno od pitanja koja su novinari prethodne noći postavljali zadrugarima, bilo je upućeno Mateji Matijeviću.

– Da li je realno da si priznao da si zavlačio Anđelu prethodnih šest meseci i da je sve bilo lažno, a da je ovo sad pravi Mateja? – pitao je Darko Tansijević.

– Ja sam te stvari priznao da bih je skinuo sa dnevnog reda. Mi smo se družili, predstavljali kao prijatelji. Sve i da sam nešto ponudio, ona mi je i u krevetu rekla da smo prijatelji. Ocrnjuje sve ljude, kako bi ona bila čista – govorio je on.

– Rekao si da nisi bio nekorektan nijedne sekunde. Kako kad si priznao da si je zavlačio i davao lažnu nadu? – pitao je Darko.

– Ja sve pričam da bih svađu skinuo sa dnevnog reda. U tom odnosu nisam znao šta ću. Nisam ponudio lažnu vezu, nego da budemo ovde, a kad izađemo ne znam šta ću – rekao je Mateja.

– Je l’ ti žao što tvoj odnos sa Anđelom ode u tom smeru, kad izađete nećete da se javljate jedno drugom? – glasilo je sledeće pitanje.

– Nije mi žao kad vidim kako se provlači kroz odnose, vidim koliko je lažna – rekao je Mateja.

– Glavni štit ti je bila za Taru Simov – dodao je Darko.

– To tako ispada. Ja sam sa njom ušao u odnos 10 dana od početka, nije bilo naznake da će Tara ući. Ona mene nikad nije odbranila od Tare. Ja sam postavio moj odnos sa Tarom i pokazao da me to ne zanima ni sekunde. Povlačio sam poteze, namerno grublje da bih stavio do znanja šta imam u glavi. Nije bilo potrebno neko da me štiti. Pokazao sam šta je i kako, a nisam ni imao neke svađe sa Tarom, koliko se sećam – nastavio je on.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button