Žena

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. MAJ 2022. GODINE: Dan može proteći u znaku posebnog uspjeha za sve…

Pročitajte astro prognozu za utorak, 17. maj 2022. godine:

Ovan

Posao: Prisutan je jedan poseban izazov poštovanja prioriteta. Veoma je važno da danas uradite prvo ono što je najvažnije da ne biste prekoračili rokove.
Ljubav: Danas možete započeti vezu sa osobom koja vam se već dugo dopada. Slijedi dalje zbližavanje.
Zdravlje: Problemi sa sinusima, inhalirajte se.

Bik

Posao: Dan može proteći u znaku posebnog uspjeha za sve one koji se bave trgovinom, nekretninama i uslužnim djelatnostima. Postoji mogućnost vanrednog dobitka.
Ljubav: Prisutni su verbalni konflikti sa voljenom osobom. Moguće su ljubomorne scene i nesporazumi.
Zdravlje: Pad imuniteta.

Blizanci

Posao: Pravi poslovni potezi doprinjeće tome da uspostavite stabilizaciju na finansijskom planu. Priliv finansija može doći sa više strana.
Ljubav: Osjećate da vaša veza sa partnerom stagnira. Razmišljate o tome kako da ponovo oživite stari žar između vas.
Zdravlje: Prisutna je alergija. Sada imate naročite smetnje.

Rak

Posao: Povoljni aspekti doprinjeće tome da postignete uspješne poslovne pregovore. Postoji mogućnost obnavljanja saradnje sa nekim starim saradnikom.
Ljubav: Vaša komunikacija sa partnerom se popravlja, a sa tim dolazi i do stabilizacije vaše veze.
Zdravlje: Stomačni problemi. Izbacite brzu hranu, ali i alkoholna pića.

Lav

Posao: Čitav ovaj period obilježavaju poslovni sastanci i vaše lične prezentacije. Poseban uspjeh vas očekuje u okviru trgovine i finansija.
Ljubav: Obnavljanje veze sa bivšom ljubavi može vam donijeti neke stare dileme. Više se odmarajte.
Zdravlje: Premoreni ste, potreban vam je odmor i zdrav san.

Djevica

Posao: Svoje poslovne tajne strogo čuvajte u tajnosti, jer postoji mogućnost da konkurencija može da zloupotrebi neke bitne informacije u okviru vašeg poslovanja.
Ljubav: Nepovjerenje između vas i partnera može ponovo da se pojavi, ali ovog puta u ekstremnom vidu. Riješenje problema je u kompromisu.
Zdravlje: Učestale migrene.

Vaga

Posao: Ovaj dan mogu obilježiti neke spletke i manipulacije od strane vaših poslovnih saradnika ili kolega na poslu. Budite oprezni i ne otkrivajte nikome svoje bitne informacije i planove.
Ljubav: Očekuje vas verbalni konflikt sa partnerom. Povod može biti njegovo nepovjerenje, pa su moguće ljubomorne scene.
Zdravlje: Upala grla.

Škorpija

Posao: Ovaj dan obilježiće uspješni pregovori, a u vezi sa potencijalnim poslom koji bi trebalo da započnete. Nije preporučljivo da ulazite u rizične investicije.
Ljubav: Bogat društveni život i mnogo izlazaka pružiće vam priliku da započnete ljubavnu avanturu sa veoma zanimljivom osobom.
Zdravlje: Nervoza.

Strijelac

Posao: Danas vam se pruža prilika da započnete saradnju sa nekom stranom kompanijom., a poseban uspjeh vas očekuje ukoliko se bavite trgovinom. Dobra zarada.
Ljubav: Postoji mogućnost da zajedno sa partnerom unaprijedite svoje finansije. Očekuje vas zanimljivo zajedničko putovanje.
Zdravlje: Odlično se osjećate.

Jarac

Posao: Završetak rada na važnom projektu omogućiće vam i priliv finansija neophodnih za realizaciju nekih drugih vaših poslovnih planova. Uspjeh u okviru prosvjete i saradnje sa inostranstvom.
Ljubav: Danas možete upoznati veoma zanimljivo i pomalo neobičnu osobu u krugu prijatelja. Veza može biti zasnovana više na fizičkoj privlačnosti.
Zdravlje: Teško dišete.

Vodolija

Posao: Ovaj period donosi vam uspješnu saradnju sa inostranstvom. Uskoro slijedi veliko poboljšanje finansijske situacije.
Ljubav: Vodolije koje su u vezi mogu da nađu na nesuglasice i neslaganje sa partnerom. Situacija će zahtijevati kompromisno riješenje.
Zdravlje: Upala krajnika, moguća je intervencija.

Ribe

Posao: Ovaj period donosi vam početak rada na novom projektu. Zbog povećanog obima u okviru postojeće saradnje, moraćete da odložite neke druge poslove.
Ljubav: Ponašanje vašeg partnera je nedosljedno i u vama budi sumnju. Moguće je pojavljivanje distance između vas i još većeg nepovjerenja.
Zdravlje: Čuvajte se povreda.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button