VIP

KRILA TAJNU ČAK 8 MESECI: Konačno otkrila sa kime i kakav dogovor je imala pre ulaska u rijaliti… (VIDEO)

Palo sve u vodu…

U toku sastanka, zadrugari su birali najlošijeg prijatelja u Beloj kući. Ovonedeljni vođa Stefan Karić jer reč dao Sanji Grujić:

– Ja ću krenuti od mene, jedini prijatelj mi je bila Mimas, ja sam je savetovala da ne radi stvari koje radi, bila sam u pravu za sve. Mi smo se dogovorile za to da ako nam ne ide ovde druženje da se udaljimo. Posle Gruje i bacanja stvari ja je ne gledam više na isti način. Sa Anom Jovanović sa se ogrešila zbog Filipa, niti se ja obraćam njemu niti on meni, tako da ćemo mi nastaviti naše drugarstvo. Od kada je ona priznala da joj se on sviđa, ja sam prekinula svako druženje. Desilo se šta se desilo, možda sam vas razočarala, ali ja to više neću da ponavaljam. Đedović ovde kaže da nema prijatelja, to je samo igra reči, a ja ću izabrati Anđela – pričala je Sanja.

– Za mene je ispao loš prijatelj Dino – rekao je Osmakčić.

– Ovako, jaću samo reći da mi je fitilj sve kraći i kraći, znam neke stvari o vama. Muka mi je više zbog nekih ljudi, ponizili su me na neki način, polako sve ću reči. Ja ću reći, mi smo se kupale zajedno i družile i spavale. Kada je moje stvari bacila, niko ništa nije rekao, navešću Anu Jovanović, delili smo neke tajne i priče. Desio se sukob mišljenja i sve je ovo sada bezazleno i u tom trenutku ti si bila super ali stvari koje radiš nije dobre – pričala je Marijana.

– Ja ako stanem iza nje, niko joj ništa ne može reći. Svi sada preko nje, udaraju na mene – branio je Car.

Detaljnije možete pogledati u videima ispod:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button