VIP

U ISLAMU JE TO ZABRANJENO – “MORALA JE DA RODI”: Pred milionima gledalaca – “Meni je rekla da nikada ne bi u*ila dete…” (VIDEO)

Ona tvrdi drugačije…

Dalila Dragojević odlučila je da otvori dušu i ispriča svoju tešku životnu priču pred milionima gledalaca “Zadruge”.

Dragojevićka je otkrila da je sa 17 godina bila trudna, sa prvim dečkom, ali da za to niko nije znao i da je išla na abortus.

Njen tadašnji dečko doživeo je saobraćajnu nesreću noć pred njihovo venčanje, što je Dalila teško podnela.

– Nakon svega toga, on je pokušavao više puta da me vrati. Hoškali smo se više puta, ali se nismo tukli – izjavila je Dragojevićka.

– Svađali ste se zbog deteta – dobacio je Dejan.

– Lažeš smradu jedan! Ne možeš da preboliš to što me voli neko posle svega kao i ti što me voliš – nastavila je Dalila.

– Moram reći, meni je sve isto ovako govorila, jedino mi trudnoću nije spominjala. Čak je govorila da nikada ne bi abortirala, da nikada nije imala porođaj – dodao je Car.

– Ni meni nije rekla – dobacio je Dejan.

– Ma nemoj da laješ džukelo jedna! Rekla sam ti i zajedno si sa mnom plakao, kada sam govorila da bi dete imalo 7 godina – vikala je Dalila.

– 11 godina bi imalo dete! U to vreme si srela Peleta, u lokalu i tada je bio problem, zato si se i svađala sa Irmom jer ste večito bile u različitim ekipama – govorio je Dragojević.

– Koštaće te ovo! Ugasiće se ta tvoja mala usta! – vikala je Dalila.

– Kada je bila sa Mladenom Vuletićem, navukla je novog momka vaginalnom manipulacijom kako bi pretio Mladenu, to ona tako radi, lančano! – dodao je Dejan.

– Tako ću i tebe da navučem, za sve ćeš da odgovaraš na sudu! Koštaće te ova priča! – pretila je Dalila.

– To je sve istina! I ti to odlučno znaš! Tebe niko ne bi branio, ko će da brani Dalilu Mujić? Sada će svi da se oglase, pa će sve biti jasno – nastavljao je Dejan.

– Moj otac je neko ko je jako strog, nisam smela da pričam neke stvari, nikad mu u krilo nisam sedela – nastavila je Dalila.

– Reci lepo! Njeni su strogi i da se razumemo i u toj porodici i u toj veri zabranjeno je to da se uradi, dete mora da se rodi po svaku cenu, to je zločin! – dobacio je Dragojević.

– Čovek koji okrene leđa svojoj porodici ne može da bude dobar čovek, on će meni da govori o porodičnim odnosima! On priča kako su moji njega šikanirali, a moji dali plac za kuću! Ranije je govorio kako je David uvek nosio markirano, a on mora da nosi iznošene stvari. Kada je David otišao u Ameriku, govorio je kako mu je preuzeo mogućnost da ode on – govorila je Dalila.

Sve poslušajte u videu:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button