VIP

PORODICA BI IPAK PRIHVATILA NJIHOVU LJUBAV – PRAVA ISTINA: Dalila tek sad ne zna gde udara… (VIDEO)

Životne odluke…

Dalila Draogjević sedela je sa Stefanom Karićem i Mikijem Đuričićem pored bazena i pričala o svim situacijama koje su joj se izdešavale.

– Ja sam joj uvek zamerao što je drska. Ona i Dejan su za mene od samog početka loši jer napadaju i svađaju se. Što kažu da svako ima svoju sudbinu, Dalila sama biraš. Kakva sudbina? Ja sam tvorac. Životne odluke za koga ćeš da se udaš, sa kim ćeš da se družiš, to su tvoje odluke, a ne sudbinske – pričao je Miki.

– Ja se od ovoga neću opraviti. Moj život je s*eban – rekla je ona.

– To što je s*eban, s*eban je. Ja sam bio osuđen da sam nasilnik, nema šta da se branim. Jesam i trebali su da mi osude, nema šta da budem ljut. Ljudi su mi oprostili, shvatio sam svoje greške. Vidiš da neke stvari ne valjaju. Ispravljaj stvari kod sebe koje možeš – nastavio je Miki.

– Ja kad čujem neke stvari i kažem da neću da odgovaram, bude da neću da se branim. Ako plačem, bude da pravim žrtvu. Ja ne znam šta da uradim – pričala je ona.

– Ako neko priča za tvoju porodicu, ne moraš da budeš isti kao drugi. Ti time ne opravdavaš postupke tvoje porodice. Upadaš u priče… Dokle ste došli? Bezveze je. Ne znači da niko nema problema kod nas – rekao je Stefan.

– Ne pravi nove probleme, rešavaj stare – savetovao je Miki.

– Ti meni kad si govorio da mi neke stvari ne trebaju, smatrala sam, ali me je ponelo i uradila sam šta sam uradila – rekla je Dalila.

– I brak je odgvornosti i prema porodici. Naravno da je njima teško. Oni bi podržali da je ljubav bila divna i da nije bilo svađa. Ljubav ste pretvorili u bljuvotinu – nastavio je Miki.

Detaljnije pogledajte u videu:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button