VIP

OTKRIO JOŠ JEDNOG MUŠKARCA SA KOJIM GA JE DALILA VARALA: “Oženjen je – Iz ugledne porodice…” (VIDEO)

“Nije znao kako da je se reši…”

Dalila Dragojević danas je glavna tema za crnim stolom “Zadruge”.

Ona je otkrila da je sa 17 godina abortirala i da za to nije znao niko, a zatim je doživela osudu od strane zadrugara i bivših Dejana Dragojevića i Filip Cara.

Sa Dejanom je ušla u žestoki sukob, a on je rešio da iznese sav “prljav veš” iz njenog života.

Tokom reklama, Dejan je Marku Đedoviću otkrio o Dalilinoj prevari.

– I za tog Radeta iz Čačka i za kuću… I za ovog Hodžića, kažu da je dobar čovak i lep i ima lepu ženu, ali da je nastao haos, od strane nje, da ga je non stop zvala, unakazila ga je. Nije znao šta da radi više od nje, hteo je da se ubije. Nikome nije hteo da priča, samo jednoj osobi se poverio. Valjda zbog dece nije znao šta da radi. Nabacivala mu se – započeo je priču Marko.

– Ma sve znam, koliko ga je zvala i šta je radila! Za sve imam dokaze! Sad verujem u sve, tad sam bio zaljubljen. On ima uglednu porodicu. Mislio sam da je sve drugačije, a u stvari je bio klasičan flert. Zvala ga na piće i svašta još. Njemu su stizale poruke svakakve za nju od ljudi iz Bosne – govorio je Dejan.

– Ovo što se desilo sa Anđelom Rankovićem, ko meni može da garantuje da ona to nije uradila i sa Gastozom? Meni je momak govorio lepo šta je bilo, kleo mi se u sve živo – nastavio je Dejan.

– Zašto sve ne ispričaš? Zašto ne kažeš kako jeste? I to sa Davidom, rekao si da si bio zapostavljan – dodao je Đedović.

– Ma ja sam to spomenuo kako me nikada nije vodio u grad, jer je bio stariji od mene i ko je još vodio svoje mlađe rođake u provod. Trebalo je da idem na “work and travel” u Ameriku, ali sam ostao zbog girosa. Lupa gluposti bre, mi u kući nikada nismo imali raspravu, nikada se moji nisu svađali. Moja keva je samo sa Mungosom bila i to laže. Ćale kada je dolazio, nije želeo da dođe do kapije i ulice, pa se parkira na ćošku, to je jedino što je bilo – dodao je Dejan pa nastavio…

– Neki momak je dolazio u salon, meni je to bilo čudno, neka specifična komunikacija. Živeo je u Austriji, pa je došao, bilo mi je čudno. Tek kada sam se posvađao, skontao sam o čemu se radi. Ona samo skreće sa teme, njoj ne ide u prilog da se gleda ovo njeno trljanje po klipovima, pa menja. Želela je da bude bitna, ali joj ne ide… – rekao je Dragojević.

Sve poslušajte u videu:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button