VIP

OVO JOŠ NIJE DOŽIVELA: Filip Car smatra da je ukaljao obraz zbog nje – Anđelo šokirao izjavom… (VIDEO)

Nije joj lako uopšte…

U toku emisije “Gledanje snimaka”, zadrugari su imali priliku da vide razgovor Filipa Cara i Dalile Dragojević kraj bazena gde jedno drugom ljubomorišu i pričaju o njenom odnosu sa Anđelom Rankovićem.

Voditelj Milan Milošević je reč dao manekenu Anđelu Rankoviću.

– Nije mu lepo rekla, mi smo rekli da ćemo prestati da pričamo i da će se odnos svesti na minimum. Ne da više ne progovaramo, ali ne da imamo komunikaciju kao do sada. Mi smo o tome pričali jutros – pričao je Anđelo.

– Ne znam šta bih rekao. Kada se pominju čini i magije to mi radi samo na erekciju, je*em mamu svim madžioničarima… Ja imam jednu teoriju, što se tiče Dejana, on je neko ko pokušava da ostvari kontakt sa njom, pokušava preko oca i svega. Tako sam i ja. Dalila želi kontakt sa Dejanom, a ne on sa njom. Ona bi htela sa njim, jer bi ga prvo razvalila, a onda je i svesna kako bi pored njega, prošla kod porodice. Više je suludo da se priča ko govori istinu, a ko ne. Kaže njemu da se nije dopisivala ni sa kim tokom braka, a sa mnom je imala se*s nije se ni razvela. Njen vid igre je takav… Sve što priča je laž, ako joj se momak dopada onda ne treba da inicira sa Dejanom, sa mnom, pa sa Anđelom. Ona ne zna ni koliko puta smo imali odnose, ona pominje neki brak i stvaranje u njemu, sa kim bi se izj*bala i sa kim ne. Više mi ništa nije jasno kod ove žene, ja mogu samo sebe da kaljam više. Više bih voleo da sam najgori – pričao je Filip Car.

– Anđelo je svestan da će se Dalila vratiti Caru i to uvek. Ja gledam sa strane, ne družim se sa Dalilom, ali je ne bih osuđivao. Ona je slobodna, nije u vezi sa Carem, Anđelo je kulturan i fin momak, ona vidi da će imati sa njim neku priču. Ja mislim da ona samo želi da se upusti u nešto normalno – branio je Ša svoju drugaricu.

– Svi smo negde očekivali neki udar Dejana na Dalilu, u poslednje vreme je došao momenat da on nju konačno ne voli, sada je došao momenat da je on stabilan i mislim da se ona sada njega plaši i to jako. On je izneo nekih 90% stvari, a ona 2%. Ona da je imala nešto da kaže rekla bi. On je iz ljubavi prema njoj ostajao i nije odlazio. Što se tiče onih stvari da se Dalila vrati Caru drugi put, ja sam joj rekla da ne razumem šta će da radi. Ja sam imala konflikt sa njom par dana pre toga, a posle sam pomislila da se zaljubila, pa ko mu je*e mater. Opet sam bila fer, je li misli da treba da izađe odavde, ona je došla kod mene i rekla nešto Anđelo: “Dupe, glava”, vamo tamo i napravila je sad od sebe da baulja ovde, budala glupa. Napravila je sebi da baulja ova dva meseca… – pričala je Rešićeva.

– Ja ne znam kako ne možete da razumete, ne bih mogao da je ona u onim trenucima došla od sedam posle mene, u sedam i petanaest kod tebe, pa me razapnu na pitanjima novinara – ubacio se Anđelo.

– Ja sam svesna, flertovanje sa Anđelom od prvog snimka, a Cara nudi žvakom. Ona je napravila u svom životu deset odnosa. Jedni su bivši, drugi budući. Ja mislim da je prestala da voli Filipa. Ovo je poslednje vreme u kom mu se vraća i ona njemu i on njoj. Anđelo joj se opasno svideo… – pirčala je Sandra.

Detaljnije možete pogledati ispod:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button