Žena

ONI SU POSEBNA PRIČA: Misle da su najbolji u svemu i da se svijet vrti oko njih…

Misle da su najbolji u svemu i da se svijet vrti oko njih…

Oni ne brinu za druge. Stavljaju sebe na prvo mesto, često pritom zanemaruju tuđe emocije. Misle da se svet vrti oko njih. Egocentrični su i nemaju previše razumevanja za tuđe probleme.

Ovo su 4 najarogantnija znaka Zodijaka:

Ovan

Ovaj znak je poznat je po upornosti, ono što zamisli daće sve od sebe da ostvari. Kako bi došao do cilja, spreman je na sve, pa čak da gazi preko drugih. Ovan teško uzima u obzir tuđa osećanja i ne razume potrebe drugih. Ako želite njihovo saosećanje ili pomoć, moraćete da im “crtate” kako bi vas primetili. Nestrpljivi su, arogantni i misle da su najbolji.

Bik

Rođeni u ovom znaku veruju da su uvek u pravu. Učiniće sve da privuku vašu pažnju na svoje interese i probleme jer toliko su upućeni na sebe da veruju da je ono što se njima događa važnije od svega što se događa drugima. Nemaju izraženu svest o potrebama i osećanjima drugih ljudi. Iako se možete na njih osloniti, Bikovi ne odaju takav utisak jer često nisu spremni na kompromis i misle samo na svoje ciljeve.

Lav

Lavovi imaju previsoko mišljenje o sebi. A poznati su i po navici da preteruju i preuveličavaju sve. Misle da su uvek u pravu, a ego im često stvara poteškoće na putu do uspeha. Šta god da rade veruju da su u tome najbolji i misle da sve znaju. Lavu je potrebna neograničena pažnja drugih kako bi mu samopouzdanje opstalo, a skloni su omalovažavanju drugih samo da bi ispali bitni.

Jarac

Jarac sebe voli najviše. Veruje da je on jedini uvek u pravu, u svemu. Previše su fokusirani na svoj posao i ciljeve. Kada donese odluku i ako stvari krenu u drugom smeru i on počne da sumnja u svoju odluku ili potez, odjednom će doći do zaključka da su za njegovu grešku krivi svi drugi, osim njega, donosi Atma.

Izvor: net

 

Povezani članci

Back to top button