VIP

IMA PROBLEM SA PORODICOM ZBOG DALILE: Javno priznao da nema podršku najmilijih – “Kaži da si se zaljubio…” (VIDEO)

“Kaži da si se zaljubio – Ti si procepana ličnost, koja priča različite stvari…”

Naredni gosti voditelja Nenada Aleksića Ša i Filipa Cara u emisiji “Amnezija” bili su Marko Đedović i Stefan Karić. Stefan se zahvalio svima koji su ga izglasali za najlepšeg zadrugara.

– Ja te noći nisam mogao da spavam, narod je nefer, ali priznajem Kariću pobedu – ušao je u studio Marko Osmakčić.

– Šta se sada dešava, bila je rasprava u dvorištu? – pitao je Car.

– Ja sam bio samo minut, ali je Đedović izgleda razočaran u Anđela – dodao je Karić.

– Meni se s*re od laži, manipulacija ovde. Očigledno se ne poznajem sa njim toliko dobro, da ja mogu da znam kako će u određenim situacijama reagovati… Ali ja nisam Sandra Rešić. On je sklon da kad mu se prevrne ne vidi ni mamu, ni tatu, ni babu, ni nikoga… – rekao je Đedović.

– Ja ne vidim razlog da neko sa kim napolju provodim svaki dan da se ponaša prema meni kao da sam ubio čoveka, ili njemu nešto uradio… Meni se prosto dopala Dalila – upao je u studio Ranković.

– Kaži da si se zaljubio. Ti si procepana ličnost, koja priča različite stvari. Ti si lažov, da li si mi u hotelu rekao da znaš da će tvoj i Dalili i odnos biti problem u zatezanju odnosa tebe i tvojih, ja sam rekao da ćemo rešiti to… – dodao je Đedović.

– Da, rekao sam da im sigurno nije svejedno. Rekao sam ti da mi se prevrće u želucu kao pre pet godina, rekao sam da znam kako će reagovati moji, da će sto posto biti haos, a o tome sam pričao i sa Dalilom. Šta sam te slagao? – pitao je Anđelo.

– Rekao si da ti ne treba Dalila – rekao je Marko.

– Da li smatraš da je ona loša osoba i da je lažov? Sviđa ti se, zaljubio se, ako se družiš sa nekim, znači da možeš i da budeš u vezi – pitao je Karić.

– Dejan Dragojević za siromašne – poručio je Đedović.

– Anđelo, da li je tebi najveći problem u odnosu sa Dalilom ja? – pitao je Car.

– Rekli smo da ćemo možda ući u vezu, pričali u odnosu, ona je otišla i ušla u vezu sa tobom. Neću da budem sa devojkom sa kojom sam pričao u vezi, a ona otišla da spava sa drugim likom – rekao je Anđelo.

– Evo, ako sam Anđelu najveći problem ja, mi nećemo imati komunikaciju – dodao je Filip.

– Nisi ti problem, problem je Dalila – govorio je Ranković.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button