Žena

MUŠKARCI ROĐENI U OVA 4 ZNAKA ZODIJAKA: Stvoreni su za dug i srećan brak…

Pouzdan, pošten i romantičan u srcu, muškarac Bik zna kako da pokaže ljubav i da usreći ženu…

Muškarci rođeni u znaku Raka vole da dele ljubav i pažnju, zbog čega važe za neke od najboljih partnera kada je brak u pitanju. Žene za partnera žele nekog pouzdanog, odanog i predanog, a astrologija otkriva u kojim znakovima se rađaju najbolji supružnici.

Bik:

Pouzdan, pošten i romantičan u srcu, muškarac Bik zna kako da pokaže ljubav i usreći svoju ženu. U odnosima traži stabilnost i to je ono što ga najviše inspiriše. Uvek će vas držati blizu sebe, paziće vas i maziti.

Lav:

Muškarac Lav je odan do srži i ima dubok osećaj razumevanja za svoju partnerku. Voli da se divi i obasipa svoju voljenu pažnjom i s puno privrženosti. Lavovi će razmaziti svoje supruge tako što će im davati mnogo poklona, voditi ih u kupovinu ili čak isplanirati zajedničko putovanje! Oni su partneru velika podrška.

Rak:

Muški Rakovi vole sve što je vezano za ljubav, a vreme provedeno s njima je uvek zabavno. Jako su emotivni i privrženi. Vole da obasipaju partnerku ljubavlju i da provode kvalitetno vreme s njom. Pošteni su, veseli i pozitivni, sve bi učinili da usreće voljenu osobu.

Ribe:

Muškarci Ribe vole da udovoljavaju svojim bližnjima. Nikad im nije problem da se potrude kako bi usrećili svoju partnerku. Pored njih žena se uvek oseća voljenom i cenjenom. Pobrinuće se da uvek budu tu za nju kao stubovi snage i potpore. Takođe, spremni su i da budu rame za plakanje i oslonac u teškim trenucima.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button