VIP

DEJANOVO OBRAĆANJE PORODICI: Evo šta im je strogo zabranio – Upleo i Dalilinu majku… (VIDEO)

Kratko i jasno…

Zadrugari su danas održali porodičan sastanak i razgovarali o međuljudskim odnosima u Beloj kući. Dejan Dragojević je ustao za Crnim stolom i obratio se porodici.

– Rekao sam da ne volim kad me neko prvi dira. Ja bih samo rekao da se mama, David, tata ne oglašavaju. Nemoj da se oglašavate za novine… Tata nikad nije dolazio u kuću, parkirao se na ćošku ulice. Ja sam tu da se oglašavam, a vi nemojte da se svađate i da se prepucavate sa njenom (Dalilinom) mamom, znam kako to ide. Ne ulazite dubinski u rasprave, to ću ja rešavati – rekao je Dejan.

– Hoću samo da kažem da se nadam da ste čuli sve što sam rekla i o Dalili i Caru. Nit koga lažem nit išta. Naći ću nekako rešenje, izboriću se sa tim – rekla je Matora.

– To što je nekome teško, nije opravdanje za glupave postupke – rekao je Đedović.

– Loše se osećam, jer ispada da više poštujem tuđu porodicu, nego svoju… Ne postoji juče čovek koji nije reagovao na onu priču. Ceo sto se zgrožavao – rekla je Matora.

Lepi Mića je dobio reč.

– Mi smo svi u blagom šoku, dobili smo mnogo informacija koje su nam nagoveštavane. Što se tiče Dalile, ona je neko ko je ovde išao od sjaja do očaja, ne bira sredstva da neke stvari radi. Za njen odnos sa Anđelom sam rekao da je dno dna i moralna katastrofa. Dejan je neko kome ja zameram četvorogodišnje ćutanje, a za mene je to na granici bolesti. Beg iz tog braka je totalno okej, ali sam ovde osudio oboje – govorio je Mića.

– Kapiram ja tebe šta ti hoćeš da kažeš, ali neću da se stavljam u koš sa tim stvarima. Vređalo me je sinoć što su me stavili u koš sa Bebicom – skočila je Matora.

– Da se puste ti snimci nasrtaja, reči, ali samo tonski. Pa vama ne bi bilo dobro! Rekao sam ti to jer si mi draga jer mi je pun ku**c više svega toga – nastavio je Mića.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button