VIP

“DEJAN NIJE PROMENIO VERU”: Odgovorila Dalilinom ocu na brutalne optužbe – Tvrdi suprotno…

Tvrdi suprotno…

Dalila i Dejan Dragojević juče su žestoko zaratili tokom podele budžeta Stefana Karića, a haos se nastavio i za vreme emisije “Izbor potrčka”. Njih dvoje izneli su sav prljav veš iz svog braka, zbog čega je ceo region ostao u šoku. Biljana Dragojević oglasila se za domaće medije i dala svoj sud o jučerašnjim dešavanjima, ali i brojnim optužbama koje su izrečene.

Kakvo je vaše mišljenje o jučerašnjoj brutalnoj svađi koja se desila između Dalile i Dejana? Da li ste vi upućeni u tvrdnje koje je Dejan izneo o njoj?

– Mogu reći da Dejan u jučerasnjoj raspravi ništa nije slagao. Ima on mnogo toga da kaze i ja verujem da će reći dosta toga – rekla je ona.

Dalila je sinoć po prvu put javno rekla da je Dejan zbog nje promenio veru. Da li znate nešto u tome i da li verujete u njene tvrdnje?

– Što se tiče vere, nije promenio veru, samo je živeo u takvom okruženju, gde su verski običaji takvi kakvi su i on je kao neko ko živi sa muslimankom poštovao sve njihove običaje i zanimalo ga je sve što se tiče te vere. Tako je spoznao i njihove molitve i reči koje smo čuli da izgovara i verovatno išao u džamiju. Ja se sećam da sam sa školom išla na ekskurziju u Banjaluku i Sarajevo i da smo se svi izuvali i ulazili u dzamiju. Nikada niko nije pravio problem, niti je to bilo nesto strašno. Bog je jedan, isti kod katolika, pravoslavaca i muslimana. Samo jedan, ali svaki narod ima svoje običaje. Dejan ne može biti crnac, Amerikanac, rom, musliman, Dejan je Srbin, pa može da se izprekrsta kako god hoće – govorila je Biljana.

Dalilin otac Huso Mujić izneo je tvrde da se bavite vradžbinama, kako to komentarišete?

– Smešno mi je kad pročitam tako nešto o sebi. Da li ja ličim na nekog ko radi bilo kakve vradzbine ili na takvu liči Emina? U životu se nikad nisam bavila takvim stvarima, niti bilo šta o tome znam, niti imam vremena da o tome razmišljam. Huso zna šta radi njegova bivša žena, pa vešto prebacuje na mene, ko zna sta mu ona priča. Nikada nisam bila u kontaktu sa tom porodicom i ne zanimaju me, a to da ja vračam stvarno mi je nebulozno, pa valjda bih izvračala da vratim sina jos pre više od četiri godine svojoj kuci. Kakva Husina luda izjava – pričala je Dejanova majka.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button