VIP

DALILA I DEJAN NISU RAZVEDENI – PRODUKCIJA ZATURILA PAPIRE: Neverovatna istina Biljane Dragojević… (VIDEO)

Svake srede – Emisija “Između dve vatre”…

U novom izdanju emisije “Između dve vatre”, autorke i voditeljke Nevena Arsić i Miljana Arsić ugostile su najpopularniju “rijaliti mamu” Biljanu Dragojević, majku aktuelnog zadrugara Dejana i bivšeg rijaliti učesnika Davida.

Biljana je u otvorenom razgovoru otkrila šok detalje svađa sa snajkom Dalilom Mujić, kao i kako je počeo udaljavanje njenog sina od nje.

– Ona je to polako, malo po malo i uspela je, zvao me je kada je išao do prodavnice, a posle je i to prestalo – rekla je Biljana jedva suzdržavajući suze.

– Znala sam ja, majka to oseti, odmah od “Parova” sam znala kada sam otišla i videla ga, to više nije bio Dejanov pogled, gledao je kroz mene i spuštao glavu, ja sam odmah rekla “Ovo nije nešto dobro”. Ona je oličenje zla, mogu slobodno to da kažem, satkana je od zla – rekla je Biljana, pa progovorila o optužbama da je i sama ljubavnica, te da nema prava da komentariše Daliline postupke:

– Ja nikada nisam bila ljubavnica, mož bivši muž i ja smao se razveli, a ta kuća je moja, tako da nisam mogla švalera da dovodim u muževljevu kuću, to je glupost. Mungos i ja se znamo od malena. Pa ja sam i dalje u super odnosima sa Dejanovim ocem, idemo kod bake, složni smo svi – obrazložila je Biljana, a onda šokirala izjavom da Dejan i Dalila nisu razvedeni, te da su papiri bili “zatureni” i nisu predati.

Ekskluzivnu ispovest Biljane Dragojević o crnoj magiji, o suzama za otuđenim sinom, o svađama, promeni vere i svemu što je šokiralo naciju, najiskrenije do sada pogledajte u emisiji “Između dve vatre”.

Isečak iz emisije, pogledajte ispod:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button