Žena

PRIPREMITE SE: Znakovi Zodijaka koji će do kraja maja 2022. godine uletjeti u ozbiljan keš…

Znakovi Zodijaka koji će do kraja maja 2022. godine uletjeti u ozbiljan keš…

Prema prognozama astrologa Škorpiju i Strelca očekuju novac i bogatstvo do kraja maja. Kažu da su oni pravi srećnici, jer će u ovom periodu mnogi znakovi imati turbulencije i probleme zbog negativnog aspekta Plutona i retrogradnog Merkura, pa im ni finansije neće biti baš stabilne. Evo kome će se posrećiti ovog maja kada je novac u pitanju.

Škropija

Škorpije su glavni finansijski srećnici ovog maja. Oni mogu trošiti novac na sebe, na svoju porodicu, zabavu, hobije… Period pomračenja ni na koji način neće uticati na njihov novčanik, piše Telegraf. Što se tiče retrogradnog Plutona, on je generalno povoljan za Škorpije. Počeće vreme povećanog samopouzdanja, procvata unutrašnjih sila. Uspećete da ublažite uticaj retrogradnih planeta. U maju će biti moguće da odete na duga, poslovna putovanja. One Škorpije koje započnu nove poslove pratiće velika sreća. Kada je reč o finansijama, čeka ih velika zarada.

Strelac

Strelcima ovaj period donosi veliku sreću. Nepovoljne promene u ponašanju planeta najmanje će uticati na njih. To posebno važi za Merkur, koji od 10. maja počinje retrogradno kretanje. Retrogradni Pluton, koji je započeo svoje kretanje unazad 29. aprila, takođe neće moći da nateraju Strelca da odustane od svojih ambicija. Oni će ostati posvećeni svemu što žele da ostvare. Potrebno je da nastave da rade stvari u kojima najviše uživaju. Strelcima može da „padne“ novac i u igrama na sreću ovog meseca.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button