VIP

“POZNAJEM TU FAMILIJU – ONI SU DNO DNA”: “Zatekao ih na gomili” – Otkriva se istina…

Otkriva se istina…

Nakon skandalozne svađe Dalile Dragojević i Dejena Dragojevića, odglasila se najbolja drugarica aktuelne zadrugarke, Ljuba Pantović, koja nije štedela reči i rekla sve što joj stoji na srcu za bivše supružnike.

– Ja koliko mogu da primetim, to je svađa dvoje ljudi koji od očaja ne znaju šta će jedan drugom da kažu. Znači, on lupeta gluposti, bar što se tiče toga da ga je Dalila varala. On nije lik koji bi sedeo kući i gledao kako ga žena vara. Ja Dejana jako dobro znam. To što on nije imao gde da se vrati, to je problem njegove familije, jer je njegova familija dno dna. Ja jako dobro znam tu familiju. I ono što je Dalila rekla za Biljanu, to je ono što sam i ja čula – da je Goran zatekao Biljanu na gomili sa Mungosom, kad je sa Dejanom došao kući. Nisam billa tamo, da ja to tvrdim, to je ono što sam ja čula. Mislim da im nisu potrebne ovakve svađe i iznošenje prljavog veša. Ružno je da se Dalila hvata te famije koja je i onako pogana. Ja mislim da bi bilo najbolje staviti Dejana i Dalilu u zatvor “Zadruge” ili na Rajsko ostrvo, pa da kažu jedno drugom sve što imaju, bez publike. Ja sam se družila sa njih dvoje, oni su uvek dolazili zajedno. Znam kako su oni funkcionisali i bili su stvarno super. Sada sa ovim pljuvanjem svako demantuje sebe za priče od pre par meseci, gde su čak i hvalili jedno drugo. Istinu, naravno, znaju samo oni – izjavila je Ljuba.

Da li mislite da se Dejan i Dalila i dalje vole?

Ne može tu da bude ljubavi više nikad, ljubav se odavno ugasila. To je isterivanje pravde zbog ljubavi. Srušena je jedna ljubav koja je trajala pet godina i sad bi oboje da naprave jedno od drugog krivca za to. Ona hoće da dokaže da on nije valjao, a Dejan hoće da dokaže da Dalila nije valjala. Ja Dalilu znam jako dugo i meni je bilo čudno da se ona skrasila, brak, kuća, posao… Ona je volela da izlazi i da se zeza sa društvom, a sve je to batalila. Ona je zarad ljubavi sa Dejanom ugasila te neke stvari, kao i on. I on je bio mlad, lud i izlazio, pa prihvatio bračni život. Ona nasuprot svom izgledu koji je jako izazovan, uopšte nije išla i menjala partnere, kako žele da je predstave. Na kraju krajeva, svako kroji svoju sudbinu, pa i oni, a oboje su zaslužili da budu srećni – izjavila je Ljuba Pantović.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button