VIP

“BIO NAM JE KAO SIN”: Dalilina porodica razočarana Dejanovim ponašanjem – Rešili da progovore o svemu…

Dosta im je svega…

Danas je tokom podele budžeta Stefana Karića za crnim stolom došlo do žestokog okršaja bivših supružnika, Dalile i Dejana Dragojevića.

Mesecima su se izbegavali i zaobilazili, a njihov sukob je sada eskalirao. Dejan i Dalila su tokom žestoke rasprave pomenuli mnoge članove porodice, izneli prljav veš iz zajedničkog života, a milionski auditorijum televizije PINK je ostao šokiran na tvrdnje zadrugara.

Dok su zadrugari nemo posmatrali, Dalila i Dejan su grmeli sa argumentima tokom rasprave!

Svakako, ono što sve zanima, jeste, šta njihovi najbliži kažu na novonastalu situaciju. Dalilina rođaka se oglasila za domaće medije i rekla sledeće:

– Ma ne znam kako ga nije sramota! Svima nam je bio k'o sin… Gledala sam u lajvu svađu, posle toliko meseci je odlučio da joj se suprotstavi… Šta je čekao do sad, smišljao najbolji scenario? Ne razumem… On je u našoj porodici bio prihvaćen kao najrođeniji. Jeo je i pio kod nas, sve je imao, a sad tako priča. Sramota me njegove sramote iskreno. Huso ga je gledao kao svog sina, to je jasno svima. Dalili sigurno nije svejedno kada on tako priča o njihovom braku. Šta god da je uradila, ona je njemu bila dobra dok je trajalo i to treba da poštuje. Ali nema veze, pokazao je svoje pravo lice, nadam se da su narodu sada jasnije neke stvari – istakla je Dalilina rođaka.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button