VIP

TRI HITNE POMOĆI IH PREVOZILE: Najnovije informacije saobraćajne nesreće – Miljana još ništa ne zna…

Najnovije informacije saobraćajne nesreće…

Pet osoba, među kojima je, prema prvim saznanjima, i sestra rijaliti zvezde Miljane Kulić, povređeno je u teškom udesu u Nišu kada se “audi” kruševačkih registarskih oznaka zakucao u zid zgrade broj 84 u Dušanovoj ulici. Sudeći po stravičnim slikama posle udesa, prava je sreća da u njemu niko nije nastradao.

Svo petoro povređenih, od kojih dvoje ima politraume, odnosno povrede više organa, sa tri saniteta Hitne pomoći iz Niša prevezeni su odmah u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu gde im je u toku noći urađena kompletna dijagnostika i utvrđivan stepen njihovih povreda. Prva saznanja ukazuju da sestra Miljane Kulić ima povredu kuka, ramena i nagnječenje jagodice te da povrede na prvi pogled nisu teže prirode, ali će tačan stepen kako njenih tako i povreda ostalih aktera udesa sa sigurnošću biti biti poznat tek nakon okončanja svih dijagnostičkih procedura.

Nezvanično se saznaje da je u udesu učestvovalo i jedno taksi vozilo te da se Kulićeva u momentu nezgode nalazila u „audiju“. Prema izjavama pojedinih očevidaca, „audi“ se kretao velikom brzinom kada se umalo nije direktno sudario sa taksi vozilom koje je išlo iz suprotnog smera a koje je pokušalo da izbegne kontakt pomerajući se u desnu stranu ka trotoaru, ali ga je audi ipak „očešao“ sa njegove leve strane. „Audi“ je nakon nakon tog kontakta sa taksijem navodno zamalo naleteo na nekoliko devojaka koje su bile u blizini jednog kafića i potom se, prešavši još oko pedesetak metara, zabio u zid zgrade, tik uz ulaz jedne turističke agencije.

Saobraćajna policija blokrala je nakon udesa deo Dušenove ulice od kružnog toka do raskrsnice sa Ulicom Vojvode Mišića. Nakon uviđaja koji je trajao do kasno u noć biće utvrđeno ko je kriv za saobraćajnu nezgodu, prenosi “Pink.rs”.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button