Žena

ŽENE ŽELE POUZDANOG, ODANOG I PREDANOG: Najbolji muževi prema znaku Zodijaka…

Najbolji muževi prema znaku Zodijaka…

Žene za partnera žele nekoga pouzdanog, odanog i predanog, isto kao i muškarci, a astrologija otkriva u kojim znakovima se skrivaju idealni muževi.

Bik

Pouzdan, pošten i romantičan u srcu, muškarac rođen u znaku Bika zna kako da pokaže ljubav i usreći svoju ženu. U odnosima traži stabilnost i to je ono što ga najviše inspiriše. Držaće vas blizu, paziti i maziti vas.

Lav

Lav je odan do srži i ima dubok osećaj razumevanja za svoju ženu. Vole da joj se divi i obasipa svoju ženu pažnjom i s puno privrženosti. Lavovi će razmaziti svoje supruge tako što će im davati tone darova, voditi ih u kupovinu ili čak isplanirati zajedničko putovanje! Oni su takođe velika podrška.

Rak

Muški Rakovi vole sve vezano za ljubav, a vreme provedeno s njima je uvek zabavno. Jako su emotivni i privrženi. Vole da obasipaju partnerku ljubavlju i da provode kvalitetno vreme s njima. Pošteni su, veseli i pozitivni i sve bi učinili kako bi usrećili svoju partnerku.

Ribe

Muškarci Ribe vole da udovolje i usreće svoje bližnje. Nikad im nije problem da naprave ono malo ekstra kako bi usrećili svoju partnerku i kako bi se one osećale voljenima i cenjenima. Pobrinuće se da budu tu za njih kao stubovi snage i potpore, piše Pinkvilla. Uvek su spremni da budu rame za plakanje i oslonac svojim partnerkama i svim bližnjima.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button