VIP

ČAK 7 SATI PROVELA U BOLNICI – POTRESNA SCENA: Kad se Miljana vratila u Zadrugu – Saopštila sve o bebi…

Saopštila sve o bebi…

Rijaliti zvezda Miljana Kulić ponovo je u blagoslovenom stanju. Ona je radila test na trudnoću u “Zadruzi 5” i saopštila svima da je pokazao dve crte, što znači da je pozitivan.

Otac deteta ovog puta je Nenad Macanović Bebica, koji želi da on i Miksi zadrže bebu, ipak, još uvek je neizvesno da li će Miksi roditi ili ne.

U “Zadruzi 3”, ona je već jednom išla na kiretažu. Gotovo čitavog dana je nije bilo u kadru, a čini se ni na imanju u Šimanovcima, pa je svima bilo sumnjivo šta se događa.

Ona se oko 16 sati vratila na imanje i odmah se osamila sa Lazarom Čolićem Zolom da popričaju u dvorištu, kada nije prestajala da plače. Zola joj je rekao kako je traži celo jutro i da nije mogao da zaspi dok nije došla.

– Odem do toaleta, vidim, nema te, i odem u krevet. Nisam hteo zaspati. Legnem, čekao tebe da dođeš, sve se bojim da ne odeš. I kad si došla, tek sam tad mogao zaspati – pričao je Zola o svojoj zabrinutosti da Miljana ne ode na abortus, a ona mu je otkrila da ju je zapravo bolelo grlo i da je povraćala čitavo jutro.

Zatim joj je Zola prepričavao o dešavanjima iz radio-emisije “Amneziji” i kako je Dalila Dragojević komentarisala dramu oko sumnje ko je otac deteta.

– E, sad ću namerno da abortiram u inat – rekla je Miljana, a možda je to samo izgovor jer je već “sklonila” Zolino dete?

– Kako si tako neobzirna, samo tako nestaneš, mogla si mi dati znak – rekao je Zola ljutito, a Miljana je rekla da nije mogla da priča, koliko ju je bolelo grlo.

Ipak, nikome nije jasno zašto Miljana ne prestaje da plače. Svi su jako zabrinuti, i postoje sumnje da to nije zbog bola u grlu već je Kulićeva nestala na 7 sati iz rijalitija kako bi zaista abortirala.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button