VIP

TUGA U JANJUŠEVOM DOMU: Preminuo je – On nije bio tu da ga sahrani…

On nije bio tu da ga sahrani…

Otkako je diskvalifikovan iz pete sezone rijalitija “Zadruga”, Marko Janjušević Janjuš ne prestaje da deli na društvenim mrežama detalje iz svog života.

Iako je odmah po izlasku delio sreću i radosne trenutke koje je provodio sa svojom ćerkom Krunom, bivšom suprugom Enom, i prijateljima, Janjuša su sada dotukle najdublje ljudske emocije, pa je sa pratiocima podelio težak trenutak iz bliske prošlosti.

Instagram,
Instagram,

Naime, dok je još bio učesnik rijalitija, javljeno mu je da mu je preminuo deda za kojeg je bio jako vezan. Janjuš nije uspeo da izađe iz rijalitija kako bi otišao na sahranu svom deki, o čemu je govorio još u Beloj kući.

– Glupo mi je što sam se osećao raspoloženo dok se to dešavalo. Jako mi je žao, svi smo mi bili vezani za deku, to je jedino što nisam želeo da mi se desi u rijalitiju, žao mi je što nisam bio na sahrani. Samo ako može moja tetka da sve ispoštuje, što je vezano za sahranu, voleo bih da ja to uradim, da se pošalje moj novac, želim da ja sve rešim. Želim i sve oko Kruninog rođendana ja da rešim – rekao je Janjuš u oktobru prošle godine.

Instagram,
Instagram,

On se sada opet setio svog deke, pa je na Instagram storiju objavio sliku sa pokojnim dekom, uz emotivnu pesmu Dina Merlina “Nedostaješ”.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button