Žena

ŠKORPIJE, RAKOVE I RIBE: Od 15. maja 2022. očekuje pakao i finansijski krah…

Od 15. maja 2022. očekuje pakao i finansijski krah…

Dok će za neke znakove Zodijaka maj biti izuzetno uspešan i to na svim poljima, neki će ovog meseca gledati u prazan novčanik. Ruska astrološkinja Tamara Globa otkrila je koga to od 15. maja očekuje teška besparica.

Škorpija

Iako stoje čvrsto na zemlji i nisu sklone rizičnim poduhvatima, savet Škorpijama je da se ne zaleću u maju i da ne troše novac bez preke potrebe. Mogući su nenadani gubici, neočekivani troškovi zbog čega je najbolje da prištede i da budu spremni. U ovom periodu je moguće i da će menjati karijeru. Savet je i da smanje troškove.

Rak

Predstavnici ovog znaka imaju jedan veliki nedostatak – previše vole da troše novac. Nažalost, sada će morati da se saberu i ograniče kupovinu nepotrebnih stvari. Velika je verovarnoća da će imati neke kvarove u domaćinstvu, a što će im dodatno iscediti kasu… Nipošto ovog meseca ne podižite kredit, zapašćete u dugove iz kojih ćete se teško izvući.

Ribe

Vodeni znaci Zodijaka uvek imaju dve krajnosti – ili potroše sav novac koji su ostavili po strani ili štede do granice tvrdičluka, čak i tamo gde nema potrebe. Savet astrologa jeste da ne „krckaju“ ušteđevinu ni pod razno, kao i da vode računa o kućnim aparatima, ne ostavljaju ih uključene kako ne bi pregoreli.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button