VIP

“DOGOVORILA SE SA VELIKOM ŠEFICOM ZA VEZU S NJIM”: Odmah ga izbacili napolje – “Ne pričaj to, tišina…” (VIDEO)

Odmah ga izbacili napolje…

Nenad Macanović Bebica nikako ne može da podnese bliskost svoje devojke Miljane Kulić sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. Osim što se svakodnevno svađaju, i Bebica pokušava da pobegne iz “Zadruge”, on je sada rešio drugačije da se obračuna sa Kulićevom.

Sinoć je za crnim stolom počeo da ubeđuje Zolu da je Miljana dobila instrukcije od Velike šefice, te da flertuje i spopada bivšeg zarad rijalitija, što je ona odmah demantovala, ali je Bebica nastavljao sa provokacijama.

– Neću više da ćutim. Ne možeš više da lažeš, sve ću da ispričam! Sedeli smo zajedno i ona joj je rekla da igra rijaliti sa tobom! – vikao je Bebica po kući.

– Laže Zola, ti znaš da se ja s tobom nikad ne bih igrala zbog rijalitija. On Veliku šeficu nije video nikad u životu, osim kad je potpisivao ugovor – vrištala je Miljana.

– Kazniće te, tišina više, ne pričaj te stvari! – ubacio se Lepi Mića.

– Ma mene baš briga za honorare sve ću da ispričam! Meni nije do para, ne može više da laže! Dogovorila se sa Šeficom! – nastavljao je on, a potom ga je Mića izbacio iz kuće i zatvorio vrata, i još nekoliko puta ga opomenuo da ne priča takve stvari i ne upliće produkciju u njihove priče i odnose, jer je iznošenje takvih dezinformacija najstrože zabranjeno.

Ceo snimak možete pogledati KLIKOM NA OVAJ LINK!!

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button