VIP

“BEBICA TREBA DA IDE KOD PSIHIJATRA”: Marija Kulić presekla – Besna stiže u Zadrugu…

Besna stiže u Zadrugu…

Nenad Macanović Bebica nastavio je da ubeđuje Miljanu Kulić da mu rodi dete.

Naime, on je rekao Miljani da je njena majka Marija Kulić protiv abortusa, iako to nije istina.

– Dobio sam pouzdanu informaciju da Marija želi da rodiš dete! Ona je uz nas! Ne veruj onima koji te ubeđuju da moraš na abortus. Rodićeš mi dete! – rekao je Bebica, a Miljana je skočila kao oparena:

– Prestani da lažeš! Ko, bre, tebi daje informacije?! Ne lupaj gluposti! Valjda znam šta moji roditelji misle. Marija je besna.

Miljana je nastavila da obleće oko bivšeg dečka Lazara Čolića Zole. Ona mu je priznala da se kaje što mu je u decembru nabila štiklu u glavu:

– Stigla me je karma! Udarila sam te štiklom, a sad ne mogu da nosim potpetice jer sam polomila nogu. Sve se vraća u životu! Siniša je pretio da će se ubiti ako rodim dete dok sam u ovom stanju. Imam povređenu nogu, pila sam lekove protiv korone i šest meseci ne smem da zatrudnim. Ti si lud! – govorila je Miljana.

Marija Kulić kaže da nije očekivala da će njena ćerka peti put ostati trudna:

– U šoku sam! Miljana ima gomilu zdravstvenih problema i nikako nije smelo ovo da joj se desi! Sve što imam reći ću joj kad se budemo videle kod ginekologa. Kad je reč o Bebici, on mnogo laže, ali to radi da bi joj se dodvorio, očigledno je mnogo voli. Ako mene pitate, volela bih da Nenad ode na razgovor kod psihijatra – rekla je Miljanina majka.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button