VIP

EVO ŠTA JE ŽELJKO MITROVIĆ OBEZBEDIO DALILI PO IZLASKU: Tri puta menjala ugovor – Pored honorara dobija i ovo…

Tri puta menjala ugovor…

Dalila Dragojević dobro je unovčila svoj boravak u rijalitiju “Zadruga 5”.

Razvod i preljuba pred kamerama, doneli su joj dosta veći honorar nego što je imala kada je tek potpisala da će biti deo ovog šou programa. Kako se priča, ona je do sada tri puta išla da traži da joj se poveća “dnevnica”.

Osim toga, kruže priče da je čelnik Pink produkcije, Željko Mitrović, za Dalilu spremio posebnu ponudu kada izađe iz rijalitija.

Dragojevićka je isticala da planira da batali salon u Bosni i da će uzeti stan u Beogradu, kao i to da planira da postane voditeljka, što je produkcija očigledno čula.

– Dalilu će sačekati ponuda da radi na Red televiziji, koju drži Željko Mitrović takođe. Poznato je da tamo radi dosta bivših zadrugara: Filip Đukić, Stefan Kandić Kendi, Jelena Pešić, Milica Kemez, Bora Santana, Sanja Stanković i drugi, pa će se naći mesta i za Dragojevićku – ističe izvor.

Kako se takođe saznaje, početni honorar Dalile Dragojević bio je 1.500 evra, što bi do kraja “Zadruge” ispalo 60.000 evra. Drugi put povećala je na 90.000 evra, a treći je tražila je da izmeni neke stavke ugovora i da dobije 150.000 evra ili stan u Beogradu.

Navodno, zahtevala je da joj prvu polovinu novca odmah upalte na račun.

Kako se stavke ugovora strogo drže u tajnosti, nije moguće potvrditi sto posto ove informacije, te ostaje da sačekamo da Dalila izađe i proverimo da li je tako.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button