Žena

4 FATALNE ŽENE HOROSKOPA: Djevica izluđuje muškarca, Vaga ne trpi naređenja, Ribin osmijeh je neodoljiv…

 

Postoje prelijepe, ali u isto vrijeme i opasne žene koje koriste svoje čari da izlude i iskoriste muškarce. One su i pomalo misteriozne i obavezno magnetski privlače muškarce. Takve žene su nedostupne i neuhvatljive, ali baš zbog toga neodoljive i izrazito se*sepilne i atraktivne.

U cijelom horoskopu samo ove četiri dame zaslužuju da nose titulu fatalnih žena:

Vaga

Žene Vage su poznate po svojoj ljepoti, nježnosti i rafiniranim manirima. Elegantno i ukusno se oblače, nose skup nakit i otmjeno mirišu. Samokritičnost pomaže Vagi da se promeni kako bi zadovoljila visoke standarde. Žene rođene u ovom znaku sa se pravom smatraju najomiljenijima. Njihovim znakom vlada Venera, pa Vaga zna sve o umjetnosti ljubavi. One više vole muškarce umjetničke prirode – glumce, pjevače, pisce, muzičare, a ne jake i poslovne ljude. Žena Vaga želi da joj se svi dive. Ona je dragi kamen, za koji je potreban skup i luksuzni „okvir“. Na bilo kojoj zabavi ona će biti u centru pažnje. Njeno prisustvo inspiriše druge. Besmisleno je da pokušavate da naređujete Vagi. Što je jači pritisak, ona je tvrdoglavija. Prihvata samo nježne riječi i „meki“ prekor.

Djevica

Žene Djevice uvijek čuvaju svoje dostojanstvo, ali su istovremeno vrlo emotivne. One savršeno skrivaju ono što osjećaju. Njihove unutrašnje težnje gotovo uvijek ostaju tajna. Imaju manire i uvijek se ponašaju kao prave dame. One su sposobne da uvrijede protivnika samo ako su izazvane.
One se interesuju za književnost, muziku i umjetnost. Muškarce privlači njihova nepristupačnost i hladnoća, kao i velikodušnost, strpljenje, ljubaznost i posvećenost. Žena Djevica zna šta muškarac želi. Ona ima urođene vrhunske analitičke vještine.

Jarac

Žena Jarac ima spektakularan izgled. Okolini se čini da je idealna, jer je savršeno sposobna da sakrije od ostalih sva previranja u svom životu ili karijeri. Ne voli da pokazuje slabost, ne želi da vidi sasjećajni pogled u tuđim očima, jer ne želi da izgleda kao gubitnik. Žena-Jarac jasno zna kakav joj muškarac treba. Ona će ga privući izvanrednim intelektom, marljivošću, pa čak i svojom hladnoćom. Može nevjerovatno da manipuliše muškarcima, a da oni toga nisu svjesni. Žena rođena u znaku Jarca cijeni predanost, nikada ne oprašta izdaju i lako odlučuje da se razvede od osobe koja ju je izdala. U njenom životu nema nikakvih drama i intriga. Ona nema puno prijatelja i ne uživa u bučnim zabavama. To isto očekuje od svog izabranika.

Ribe

Žena Riba izgleda krhko, nježno i bez zaštite. Njena snaga je u slabosti. Koji čovjek odbija da bude podrška šarmantnoj dami, kojoj je potrebna zaštita i pomoć? Žena-Riba budi u muškarcu sve njegove prirodne instinkte. Pored nje, čovjek se osjeća kao primitivni lovac, spreman da ubije zbog jednog osmjeha svoje izabranice. Šarm Ribe je neodoljiv i ova misteriozna dama osvaja svojim osmjehom i humorom. Imaju urođeno uvjerenje da dama ne bi trebala prva da napusti auto, da plaća za sebe u restoranu ili da uzme kaput bez pomoći. Žena Riba od muškarca očekuje da pokaže galantnost i lijepo vaspitanje. Njen muškarac mora da bude kavaljer u svakom trenutku.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button