VIP

“MILJANA KULIĆ JE URADILA KIRETAŽU – ON JE BIO PROTIV TOGA”: Oglasila se majka – Marija se za sve pitala…

Marija se za sve pitala…

Miljana Kulić pre tri dana saznala je da je u drugom stanju i da će ona i Nenad Macanović Bebica postati roditelji, ukoliko odluči da rodi dete.

Iako je nekoliko puta pokušala da se zbliži sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, to se ipak nije završilo pomirenjem.

Za Pink.rs oglasila se Zolina majka Bosa i otkrila kako gleda na Miljaninu trudnoću i otkrila da li misli da je situacija emotivno pogodila njenog sina.

– Ne bih komentarisala Miljaninu trudnoću, jer nema veze sa Zolom. Njega jeste možda pogodilo to saznanje, ali ne zbog toga što je trudna, nego zbog toga što ga je to podsetilo na predhodnu trudnoću, kad je uradila kiretažu, a on je bio protivnik toga… Slušala se Marija uvek kao i sad što će – istakla je Bosa i dodala…

– Najveći blam i bruka toga svega je što jedna majka kupuje ko*dome i daje zetu da koristi dok joj j… ćerku. To je dno dna. Što bi rekao Đedović da se obesiš na tu izjavu kad čuješ. Miljana se nikad promeniti neće, to je jasno svima. Sve što sam rekla Zoli u pozivu iza toga stojim. Mnogo toga je dopustila sebi da vređa druge i radi morbidne stvari, dosta sam trpela – zaključila je Zolina majka.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button