VIP

JEZIV IZGLED DEJANA DRAGOJEVIĆA: Posledice raskida sa Aleksandrom – Otkriveni detalji koje niko nije video…

Otkriveni detalji koje niko nije video…

Rijaliti par Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević stavili su tačku na vezu, a o tome je danas javno govorila Aleks u emisiji kod Filipa Cara i Nenada Aleksića Šaa.

– Ja sam juče primetio da je Dejan imao nešto na ruci, da je razbio ruku, vidimo da niste zajedno, on je bio raspušten na žurki, imao je striptiz na šanku, ali bio je sam – započeo je priču Car, a detaljem o tome da Dragojević ima povrede iznenadio je mnoge.

– Ja sa njim nisam ni razgovarala nakon onog događaja od juče, on je meni rekao da mu se ne obraćam, i ja sam to prihvatila, i nemam nameru da mu prilazim – odgovorila je Nikolićeva.

– Ja se celo jutro sunčam i ne razgovaram o njemu, to su sve gluposti oko kojih se mi stresiramo, ja moram da razmišljam o mojoj majci, kada gleda ono, a verujem da ni njegovima nije lako. Bolje je što se ovo izdešavalo, a to su sitnice od kojih mi pravimo probleme. Ja kada se zaljubim, ja se obesim za nekoga. On se sinoć ponašao kao da mu je prijao naš raskid, njemu je to trebalo, da bi on bio srećan i to je to – rekla je Aleks.

– Ma ljudi on je flertovao se pevačicom, on je njoj uputio mnoge poglede, ja kriva nisam za naš odnos, a on se okrenuo i samo odšetao. Razmišljala sa da mu priđem, ali što bih, da neko želi prišao bi on meni – priznala je ona.

– Da li će ti smetati ako krenu devojke na njega – upitao je Ša.

– Ovde ima devojka koje bi imale se*s samo da bi ostale duže ovde. Vidi se da sve devojke koje bacile oko na Dejana, da bi pile kafu sa mnom. Videlo se da su bacile udicu. Smetaće to meni, a na njemu je šta će on to uraditi – rekla je Aleks.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button