Žena

BIK, RAK I BLIZANCI: U maju 2022. godine upoznaće osobu koja im je suđena…

U maju 2022. godine upoznaće osobu koja im je suđena…

U mesecu maju dešava se magija, koja čini da se osećamo puni poleta i entuzijazma. Početak meseca obeležiće sekstil Venere sa Plutonom koji nam daje motivaciju da unapredimo svoje ljubavne veze, ili one loše okončamo, a zatim krenemo u potragu za onim što smo zaista zaslužili. Jedino što taj sklad može da poremeti je retrogradni Merkur. Ni on ne mora nužno da nosi nesreću, jer nas podstiče da se suočimo s istinom i da učimo iz prošlih grešaka. Za Bika, Raka i Blizance maj 2022. donosi sudbonosni susret sa osobom koja im je suđena i velike su šanse da će pronaći svoju karmičku ljubav.

Bik

U maju mesecu Sunce će biti u znaku Bika, pa pripadnike ovog znaka čeka jedan od najpogodnijih perioda za ljubav. Bikovi će se u ovom periodu ludo zabavljati i s lakoćom uploviti u ljubavne vode. Putovaće, maštati i živeti svoje snove. Pripadnici ovog znaka koji su vredno radili na sebi konačno će dobiti priliku da uberu plodove svog truda. Pozitivnim duhom Bikovi će privući osobu koja je jedno sa njihovim srcem i to poznanstvo će trajati dugo i srećno.

Rak

Nežni Rakovi imaju običaj da se naviknu na samoću i vrlo dobro znaju da žive sami sa sobom. Ipak, kolikogod se trudili to da potisnu, nedostaje im ljubav. Period pred nama pružiće im upravo doživljaj prave ljubavi. Ono za šta su mislili da je nemoguće, ispostaviće se vrlo realno. U njihovim životima već postoji osoba koja im je odana i do srži bliska, samo je do sada nisu posmatrali na taj način. U mesecu maju Rakovi će konačno shvatiti ko je ta osoba i da je upravo ona suđena da im donese sreću i ljubav o kakvoj su do sada samo maštali.

Blizanci

Pripadnicima ovog horoskopskog znaka u maju 2022. karmička ljubav će zakucati na vrata svom snagom. Igra Merkura i Venere u njihove živote dovešće nekoga zaista posebnog, a sve njihove strahove i sumnje odneti kao tornado. Blizanci će konačno dobiti ljubav koju zaslužuju i njihova potraga za pravom osobom konačno može biti okončana. Blizanci će pucati od samopouzdanja, a privlačnost koju će isijavati zaslepeće sve koji se nađu u njihovoj blizini.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button