VIP

DEJAN ISKORISTIO OTVARANJE KAPIJE I UNEO ZABRANJENU STVAR: Uradio je to iza leđa produkciji… (VIDEO)

Uradio je to iza leđa produkciji…

Nakon igre nominovanih Zola odneo pobedu, a Martina je zauvek napustila Zadrugu. Ipak, posle igre Dejan Dragojević je iskoristio nepažnju Milana Miloševića i zaplenio rekvizit iz igre.

Milan je nominovanima pojasnio pravila igre Velikog šefa. Oni su u duelu morali od starta do cilja glavom da pomeraju glavice kupusa, a kupus nije smeo da izađe van okvira.

Zola je odneo pobedu u igri, te su njemu duplirani glasovi. Milan je saopštio rezultate, nakon dupliranja, Zola je osvojio 90 odsto, a Martina samo 10. Ona je morala da napusti imanje, a zadrugari su je ispratili i pozdravili se sa njom.

Pogledajte prilog:

Ono što je svima promaklo jeste trenutak kada je Dejan Dragojević iskoristio nepažnju Milana Miloševića pa je uzeo glavicu kupusa iz igre i uneo je u Zadrugu, sve vreme krijući je iza leđa.

Niko iz produkcije ga nije upozorio, pa je očito Dejanov plan uspeo. Međutim, ovja njegov gest je razbesneo mnoge, jer dejan trpi napade da će pojesti šta god može da se pojede, te da se zato ne libi i da pokupi rekvizit iz igre i spremi sebi obrok.

Pogledajte na snimku kako je to izgledalo KLIKOM NA OVAJ LINK!!

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button