VIP

POKAZAO ZUBE: Dalila mu prišla nakon razgovora sa Filipom Carem – Pravdanje i hladan tuš… (VIDEO)

Nije ovo očekivala…

Nakon razgovora sa Filipom Carem, Dalila Dragojević prišla je Anđelu Rankoviću.

– Razgovarala sam sa Matorom, da je ona poverovala za stvari za tebe. Došlo je do razgovora, rekla sam mu neke stvari, a on smatra da je ovo sa tobom da bih ja potisnula osećanja prema njemu. Ja sam rekla da mi se ti sviđaš. Rekla sam mu da tebe ne intersuje šta ja pričam sa njim – započela je Dalila.

– Rekao sam ti samo jednu stvar da ću zameriti i da neću preći preko toga, da neko pravi budalu, a došlo je do toga. Ne vidim potrebu da razgovaraš toliko dugo sa osobom sa kojom si razjasnila neke stvari. Razgovor me ne interesuje, sve i da si pričala najlepše o meni. Kad se ti i ja šetamo do pola 7, a od 8 do 11 sediš sama sa nekim sa kim ne želiš, možda je ispravo za tebe, njega, ali tu nema mesta za mene. Ja sam bio spreman na rizik i prihvatiti mnogo toga ovde i napolju, sad mi to pada u vodu – govorio je Anđelo.

– Rekao si da nećeš imati problem sa tim – dodala je Dalila.

– Takakv razgovor je trebao da se vodi pre ovoga. Došla si posle toga. Lepo sam ti rekao – dodao je on.

– Ja sam njemu rekla da se više ne vidim sa njim. On je rekao da ne treba da vodim razgovor sa tobom ni 20 minuta – nastavila je Dalila.

– Ja mislim da ne treba ni 20 sekundi, ne interesuje me – odbrusio je Anđelo.

– On misli da treba da pričamo, a ja ne smatram. Stoje da su moje emocije normalne, ali ja želim da idem drugim putem, kao da se to nikome nije desilo – pravdala se Dragojevićka.

– Ja ne igram igru sa osobom, ne kažem da ti igraš igru. Neko može da prelazi, obnavlja odnose. Ne možeš da prespavaš pola dana, pa se setiš u osam uveče meni da kažeš – nastavio je on.

– Kako mogu da znam da treba da ti kažem da će biti razgovor, kad si rekao da tebe to ne interesuje – rekla je Dragojevićka.

– Postoje prioriteti. Možemo da nastavimo da se družimo, ali neće biti priče da će ovde bilo šta da bude – istakao je Anđelo.

– Sve si odradio kako treba – dodala je Dalila.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button