VIP

OBRAČUN RIVALA: Dejan žestoko udario na Anđela – Optužio ga da sve lažno impresionira… (VIDEO)

Sukob rivala…

U Zadruzi je bila u toku anketa, a zadrugari biraju osobu koja se trudi da lažno impresionira. Anđelo Ranković, ovonedeljni vođa, dao je reč Dejanu Dragojeviću.

– Što se tiče ljudi koje nabrajate, to je kao da za sve nabrajate Miljanu i Zolu. Ljude neću da nabrajam jer mislim da se to neće promeniti. Izvojiću Marka, jer nije pristrasan u odnosu, on je kao jedinka. Tema su mi Sandra Rešić, Matora i Anđelo. Stajali su jedni uz druge, prikazivali svoje prijateljstvo. Šokirani su svi dešavanjem, naglom emocijom, Dalilinom rekacijom, a ne znaju šta se dešava. Juče su se svi smejali, a niko nije pogledao prijateljicu Sandru koja je pognula glavu. Na igri istine nije znala gde će, da li kajak da uzme i nastavi igiru od pre neki dan. Niste trebali da podržavate odnose za koje ste znali da su nemogući, a pokazali ste kakvi ste prijatelji. Anđelo je pokazao kakav je prijatelj i emotivni partner, koliko je iskoristio situaciju. Ovde si sve uradio zarad plasmana, ciljao si teme i određene ljude, a na kraju si samog sebe pojeo i napravio rupu i stavio medveđu šapu. Iskorstio si sve ovde i pokazao da te ne bi interesovalo šta misli mama, a šta misli ujak. Đedović je juče bio šokiran tobom, ne zna šta se dešava. Svima govoriš o prijateljstvu i porodici, a onda si krenuo da uzmeš teret rijalitija i da budeš Apolon koji ga nosi na leđima, a na kraju je Grčka mitologija samo mit, kao i Apolon. Imali su se**i masažu, nemoguće je da se polni organ ne digne, a da žena ne o*laži. Anđela je na htela da te odbrani, juče ti je rekla da je ružno kako se ponašaš prema Dalili. Anđelo, lažno si impresionirao sve, sam sebe si ugrizao za nogu – pričao je Dejan.

– Sandra je lažno impresionirala, pokušala da oprosti i pruži šansu prijateljstvu nje i Anđela. Sandra kad bi iznosila iskreno mišljenje, rijaliti bi bio suroviji. Kad je videla da se Dalila približila Anđelu, družina je krenula da se vrti sama sa sobom i napravili su vir u kom se dave. U tom viru, Marku je najteže, jer će morati lažno da nosi osmeh, jer je svkako prikrivao istinu, da ih ne bi komentarisao. On će najviše da ispašta jer su tvoji prijatelji, koji su tebe predstavljali kao prijatelja, a ti o njima ništa ne znaš. Juče si bio šokiran i rekao ako te prevari i slaže da ćeš da ga razneseš – nastavio je Dragojević.

– Zanimljivo izlaganje. Ovo bih uvažila da je Dejan imao prijatelje u rijalitiju. Dalila je mojh drug, ako se ispotavi da me nije lagala nastavićemo da se družimo. Sandra je u rangu sa mojim prijateljima, bila mi je u kući. Ona mi je na prvom mestu, onda Aleks, pa Dalila – rekla je Matora.

– Sandra je ovde spustila glavu, vi ste se smejali i pogubila se. Ti si izdala Sandru da ste se poljubile. Moje prijatelje ne pozdravljam, niti ih iko zna, iz Veternika su. Nema potrebe da pozdravljam drugove koji drže objekte, da bih posle tamo otišao – dodao je Dejan.

– Meni je ovo zanimljivo i okej, ja nemam problem sa tim. Postoje stvari koje smo pričali, znamo ih ti i ja, postoje stvari za koje postoji trenutak. Postoji namig koji govori više od milion reči. Ja tebe razumem jer imaš lične odnose, ne mislim na konkretnu situaciju, ali napravimo se ludi i pustimo – komentarisao je Đedović.,

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button