VIP

HAOS U BEBICINOM DOMU – OSTAJE BEZ IČEGA: Žena pred slomom zbog Miljanine trudnoće…

Žena pred slomom zbog Miljanine trudnoće…

Miljana Kulić juče je uradila test za trudnoću koji je bio pozitivan. Kulićeva i Nenad Macanović Bebica su željno iščekivali rezultate testa i nakon procedure koja je potrebna, test je pokazao dve crte.

Sam Nenad se izuzetno obradovao što će dobiti dete, sa Nišlijkom, ali to baš i nije slučaj sa njegovom porodicom, tvrdi izvor za “Blic”.

– Nenadovi roditelji su van sebe. Kada je stigla informacija da je Miljana trudna, prvo je nastao muk u njihovoj kući, a onda im je postala jasna ozbiljnost situacije, i javio se u njima bes. Njegov otac rekao je da mu nikad neće oprostiti i da je ovo konačan kraj njihove saradnje. Kaže da ga nikad neće primiti nazad u firmu. Majka plače, ne može da se zaustavi – počinje priču izvor za “Blic”.

– Znaju da Miljana nije psihički stabilna, da je na lekovima. Da vam ne pričam, kakav šok je doživela Nenadova bivša žena. Pa ona je jedna normalna osoba, ne interesuje je javnost, kakvi rijalitiji. Teško joj je palo što Nenad ulazi u “Zadrugu”, a sada još i ovo. Od sramote ne može da dođe sebi – zaključio je izvor za “Blic”.

Inače, ni Miljanina majka Marija Kulić nije oduševljena trudnoćom svoje ćerke.

– Marija i Siniša su očajni. U njihovoj kući je opšti haos zbog Miljanine trudnoće. Ne mogu da veruju šta im je ćerka po ko zna koji put priredila. Za njenu trudnoću neće ni da čuju. Koliko god da vole Bebicu, jasno im je da sada nije trenutak da njih dvoje imaju decu. Miljana je na lekovima, nije psihički stabilna, brinu se kako će sve to da iznese – tvrdi izvor blizak Kulićima za “Blic”.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button