VIP

DIREKTAN SUKOB SA PRODUKCIJOM ISPRED KAMERA: Izbacivanje – Napad osudila cela nacija…

Napad koji je osudila nacija…

Miljana Kulić je poznata po jeziku “bržem od pameti”, ali je sinoć, po mišljenju zadrugara, ali i brojnih gledalaca, prešla svaku granicu.

Ona je ušla u veoma ozbiljan sukob sa Mensurom Ajdarpašićem, a nakon što mu je spominjala pokojnog oca i provocirala ga stihovima “dok je otac bio živ”, udarila je i na njegovu veru.

Miljana je poručila Mensuru da se smiri, kako bi “u miru dočekao Bajram”, a onda mu je poručila “Šerif mubarek olsun”, što je u muslimanskoj veri način čestitanja praznika Bajrama.

Ajdarpašić je ovo shvatio kao provokaciju, te je ustao od stola, udarao rukama po vratima i stolu, izleteo napolje da se smiri, a potom ušao u sukob sa voditeljem Milanom Miloševićem, koji nije reagovao na Miljanine provokacije.

Podsetimo, vređanje na verskoj i nacionalnoj osnovi, kao i bilo kakvo spominjanje vere, u rijalitiju nije dozvoljeno i kažnjivo je.

Kada joj je predočeno da je preterala, te da udara tamo gde nikako ne bi smela, Miljana se rasplakala i uputila Mensuru izvinjenje, ali on nije želeo da ga prihvati.

Video priloge potražite i pogledajte na Instagramu!

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button