VIP

NIJE VIŠE MOGAO DA ĆUTI ZBOG DALILE I ANĐELA: Filip Car surovo iskren – Otkrio ono što se krije od naroda… (VIDEO)

Dalila savila glavu pa odgovorila…

Voditelj Milan Milošević je dao reč Filipu Caru u emisiji “Gledanje snimaka”, kako bi prokomentarisao prilog na kom su prikazini pogledi koje je Anđelo Ranković upućivao Dalili Dragojević tokom žurke.

– Šta ja znam, šta da kažem… Sve što kažem, može da se protumači krivo. Mi već mesec dana nismo zajedno. Sve što bih rekao, ona bi izletela iz ovog šarenog kombinezona. Ja ću samo reći da sam često u pravu, da me treba slušati, a ne da mi zadrugari idu u kontru. Ovo je Dalila. Kada sam govorio da patetika, suze kod mene ne prolazi… Bilo ko da se Dalili približi, to je Dalila.

– Mi smo ovo što jesmo. Ona je ovo što jeste, ja sam ovo što jesam. Govorio sam o ovome ranije. Anđelo je slobodan, što mu se ona ne bi svidela? Ne razumem ove neke ljude. Sad između nas nema ni svađe, što mu se ne bi svidela, svidela se i meni. Ona je sad slobodna, opuštenija nego ikad. Samo neke stvari treba da se odvijaju pravim načinom. Vidno je da mu se Dalila sviđa. Situacija je jasna, a još jasnija kada vratimo stvari koje sam ja govorio – rekao je Car.

– Ovo je bilo pred kraj žurke, naravno da sam primetila poglede, upućivali smo poglede i pre ovog dešavanja. Ne znam šta da kažem. Ništa se konkretno nije desilo, danas smo razgovorali. Videćemo – dodala je Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button