Žena

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. MAJ 2022. GODINE: Ovan u tajnoj vezi, Vaga između dvije vatre, Jarcu zamka od dušmana…

Pročitate astir prognozu za nedjelju, prvi maj 2022. godine:

Ovan

POSAO: Vi ste majstor improvizacije, tako da ćete uspješno prebroditi prepreke koje se posebno mogu pojavljivati u vidu zastoja nekih uplata.
LJUBAV: Postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna, dok se sa druge strane pojavljuje osoba iz njihove prošlosti.
ZDRAVLJE: Muče vas stomačni problemi.

Bik

POSAO: Ovaj vikend mogu da obilježe važne vijesti koje mogu doprinjeti promjenama u vašem u naprijed zacrtanim planovima radnih aktivnosti.
LJUBAV: Bikovi se nalaze pred iskušenjem da “pokvare” jedno prijateljstvo. U pitanju može biti osoba koju duže vrijeme poznajete.
ZDRAVLJE: Nedostatak sna, odmora.

Blizanci

POSAO: Ključ uspjeha u ovom periodu nalazi se u komunikacijama. Neka vaša poznanstva mogu odigrati ključnu ulogu u promjeni posla ili unaprijeđenju.
LJUBAV: Bogat društveni život i mnogobrojni izlasci donijeće vam priliku da upoznate pomalo neobičnu, ali veoma zanimljivu osobu.
ZDRAVLJE: Problemi zbog nervoze i nesanice.

Rak

POSAO: Poslovna saradnja sa prijateljima može se pokazati kao najbolja vaša investicija do sada.
LJUBAV: Rakovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Škorpije ili Jarca na nekom putovanju ili tokom odmora.
ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom.

Lav

POSAO: Ovaj vikend će vam poslužiti za rekapitulaciju proteklog poslovanja. Bilo bi dobro da osmislite i rezervni plan.
LJUBAV: Period uspona i padova između vas i partnera dovodi vas u dilemu. Analizirate problem i razmišljate kako da riješite krizu povjerenja između vas.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

Djevica

POSAO: Pred vama se otvara nova perspektiva na poslu. Atraktivna poslovna ponuda za saradnju sa inostranstvom zvuči vam primamljivo, ali se u isti mah plašite nepoznatog.
LJUBAV: Brojni izlasci u društvo donijeće vam priliku da upoznate srodnu dušu. Osoba u znaku Riba ili Raka posebno će se izdvojiti.
ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

Vaga

POSAO: Akcenat ovog perioda je na vašem poznanstvu sa uticajnim ljudima. Upravo to može odigrati ključnu ulogu u pronalaženju boljeg posla.
LJUBAV: Zanimljiva situacija na ljubavnom planu sastoji se u tome što možete u isti mah osjetiti jaku privlačnost prema dvije osobe.
ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.

Škorpija

POSAO: Komunikacija na poslu može vam zadavati probleme. Atmosfera među ljudima je prilično negativna, i to vas psihički opterećuje.
LJUBAV: Škorpije u ovom periodu očekuje posebno iskušenje. postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koju poznajete preko posla.
ZDRAVLJE: Skloni ste povredama.

Strijelac

POSAO: Ovaj dan će obilježiti značajne vijesti koje mogu poremetiti vaše ranije planove. Poseban uspjeh vas očekuje u turizmu i trgovini.
LJUBAV: Povratak bivše ljubavi može vam donijeti dilemu da li da pređete preko svega iz prošlosti i oprostite joj sve.
ZDRAVLJE: Neophodan je odlazak kod oftalmologa.

Jarac

POSAO: Postoje osobe na poslu koje vam mogu krišom podrivati radnu poziciju. Spremaju vam zamku. Potrudite se da ih spriječite na vrijeme i odigrajte pravi poslovni potez kojim ćete to uspješno spriječiti.
LJUBAV: Bogat društveni život donijeće vam zanimljivo poznanstvo sa osobom u znaku Vodolije ili Raka.
ZDRAVLJE: Alergija.

Vodolija

POSAO: Šta je to što je dovelo do propusta i pogoršalo vaš učinak na poslu. Završite započete projekte, da biste tek potom krenuli u novi početak.
LJUBAV: Vrlo lako možete da se upustite u strasnu i izuzetno uzbudljivu ljubavnu avanturu.
ZDRAVLJE: Promijenite režim ishrane.

Ribe

POSAO: Preveliki broj poslovnih obaveza i proširenje kruga saradnika dovodi vas u situaciju da oko sebe okupite jedan pravi mali tim pouzdanih saradnika.
LJUBAV: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz turbulentan period. Moguće su konfliktne situacije, a povod može biti uzajamno nepovjerenje.
ZDRAVLJE: Zdravlje je solidno.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button