VIP

SVE JE BILA LAŽ I RIJALITI IGRA – KONAČNO PRIZNALI: “Razum mi je govorio da bežim od nje…” (VIDEO)

Ne kaje se…

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” voditelj je pročitao pitanje za Dalilu Dragojević i Filipa Cara.

– Da li ste svesni da od svih parova, vi ste ispali najneiskreniji. Ispada da ste koristili jedno drugo, služite se najodvratnijim uvredama, a delovali ste najozbiljnije. Šta se desilo? – glasilo je pitanje

– Iskreno Milane, složila bih se sa komentarom gledaoca. Možda sam ja bila neiskrena i možda je sve ispalo kako je trebalo. Ne bih uopšte davala na zanačaju ovoj temi, trudim se da eskiviram sve što me povezuje sa njim. Apsolutno me ne intresuje, sve se videlo. Neću se vraćati opet i na osnovu ove poslednje situacije da tumačim, nema potrebe – rekla je Dalila.

– Složio bih se sa gledaocem. Ja smatram da sam bio iskren, ja to ne mogu da sakrijem. Ja sam stvarno zaljubljen, vezao se jesam. Kad sam možda i varao i ostavljao, radio sam iz toga, jer nekako moram da pobegnem, a to je kardinalno. Mislim da nepotrebno to što su se izdogađale te uvrede, a možda je i dobro, samo da se izbaci…Srce me vodilo njoj, a razum mi je govorio da bežim od nje, kao od đavola – rekao je Car.

– Slušam toliko neistina o sebi i laži, tako da ono. Ja neću nikome da manipulišem, reći ću samo da sam ja ovde živela sedam meseci i da ću još ova dva. Neću ustajati i govoriti ja sam ostavila tebe, varao si me, ja sam uradila to i to, ne. Nemam potrebu više da se vraćam na to! Slušam ljude koji sebe kanale iz dana u dan. Kanale se samim tim što pokušavaju da se opravdaju kroz tuđe postupke. Ne kajem se zbog ulaska u vezu sa Filipom, naučila sam dosta. Bilo je lepo dok je trajalo, a posle se pretvorilo u katastrofu – rekla je Dalila.

– Ona mene optužuje da sam izmanipulisao gledaocima, ne! Imam potrebu da što se tiče mojih postupaka, da ih sam za sebe opravdam. Da, vikao sam, pravio sam haos, ali sam mnoge situacije predvideo – dodao je Car.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button