Žena

PRIPREMITE SE ZA HAOS: 30. aprila počinje sezona pomračenja koja će sve promijeniti…

30. aprila počinje sezona pomračenja koja će sve promijeniti…

Pred nama je sezona pomračenja i donosi velike promene u naše unutrašnje živote, ali i na percepciju okoline o vama. Prva dva pomračenja ove godine dešavaju se u znacima Bika i Škorpije i to 30. aprila i 16. maja. Ova dva znaka predstavljaju signal za promene u stabilnosti, tajnama, novcu i unutrašnjoj psihologiji. Pripremite se za ogromne promene i da detaljno sagledate sebe tokom ovih događaja. Dva prolećna pomračenja imaće najveći uticaj na sledeća četiri znaka: Bika, Lava, Škorpiju i Vodoliju. Kao što možete pretpostaviti, položaji Bika i Škorpije će osetiti ova pomračenja najviše, ali položaji Lava i Vodolije takođe se mogu ispostaviti izazovnim.

Ovan

Sezona pomračenja Ovnove poziva da obrate pažnju na finansijsku sigurnost u njihovim životima. Zato bi trebali da posete banku, ne bi li izmirili stare dugove i eventualno zatražili finansijske savete kako bi uvećali bogatstvo.

Bik

Vreme je da se izborite za svoju slobodu i dozvolite da vas drugi primete. Treba da iz svog života odstranite negativne uticaje i distancirate se od osoba koje Vas ne poštuju ili obeshrabruju vaša ambicije.

Blizanci

Da li ste spremni uzmete stvari u svoje ruke, rešite se straha i prestanete sa odugovlačenjem nagomilanih stvari? Ukoliko postoje prepreke koje vas onemogućuju da konačno dođete do preko potrebnog i zasluženog odmora – rešite ih se.

Rak

Vaše nade, ciljevi i snovi se jasno naziru, a neki su možda i toliko blizu da ih možete lako ostvariti, ukoliko malo jače zapnete i potrudite se. Međutim, to ne znači da u njihovom ostvarenju ne treba da se rešite poroka koji Vas opterećuju.

Lav

Neke važne kockice će se sklopiti u vašim životima, ali je potrebno da ostvarite unutrašnji pomak, pre nego što u potpunosti dođete u mogućnost da ostvarite svoj pun potencijal.

Devica

Okruženi ste ljudima koji mogu da Vas odvedu gde ste zamislili. Međutim, prvo ćete morati da se unutrašnjih stega koji Vam govore da ne možete da postignete svoje snove. Ne budite sebi najveći neprijatelj.

Vaga

U želji za novcem, koji Vam je preko potreban, moraćete da pogazite neke svoje vrednosti. Postoji nešto što stvara nestabilnost u vašem unutrašnjem biću, neke stvari morate odbaciti.

Škorpija

Vreme je da se bacite u potragu za novim prijateljima koji će Vam konačno ukazati poštovanje koje zaslužujete. Morate naučiti da verujete unutrašnjem instinktu i da izaberete prave ljude koji će zauzeti važno mesto u vašem životu.

Strelac

Stalno razmišljate kako da u svakodnevnom životu ostvarite mir, ne zapostavljajući dnevnu rutinu i obaveze. Da bi ste to postigli, morate se rešiti nekih starih navika, koje predugo vučete.

Jarac

Spremni ste za nove trenutke inspiracije, kreativnosti i dobre zabave. To bi mogao da bude signal da se bacite na neke lične projekte, koji će izgledati potpuno drugačije od onoga o čemu ste nekad maštali.

Vodolija

Posvetite se svom privatnom životu, uživajte u svom domu. Previše naporno radite, obezbedite sebi više udobnosti u životu i oslobodite se društvenih pritisaka okoline.

Ribe

Pazite šta mislite i govorite, jer bi Vam se izrečeno moglo obiti o glavu. Posvetite više pažnje unutrašnjem biću.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button