Žena

UZDRMAĆE IM ŽIVOT I PROBUDITI NAJRUŽNIJA OSJEĆANJA: 3 znaka koja 30. aprila očekuje povratak bivših…

3 znaka koja 30. aprila očekuje povratak bivših…

Mlad Mesec u Biku se dešava tokom pomračenja Sunca i to ga čini pomalo ludim za nekoliko znakova zodijaka. U stvari, 30. aprila 2022. tri horoskopska znaka mogu očekivati povratak svojih ‘ludih’ bivših i ovo bi mogla biti dobra stvar ili možda pruža zaključak koji je odavno zakasnio. Kako god da ovaj vaš ludi bivši stekne ideju da bi ponovno ujedinjenje s vama bilo super, zapravo je ludilo bogova, tačnije, zvezda na delu. Pretpostavljamo da su zato oni ‘ludi’ bivši, za razliku od bivših koje smo napustili u dobrim odnosima.

Zašto mora biti onaj ludi, a ne onaj kojeg bismo bar cenili zbog njihovih napora? Pa zato što je to tako. Ponekad dobijemo ono što želimo, a ponekad samo dobijemo… posetu našeg ludog bivšeg. Jedan od razloga zašto ludi bivši pomisli da bi povratak TEBI mogao biti dobra ideja je taj što na taj dan, 30. aprila 2022., imamo glavnog igrača na nebu: Mesec u konjukciji sa Uranom, i kad god imamo Uranov tranzit u horoskopskom znaku Bika, moraćemo da se nosimo sa nezgodama poput čudnih bivših koji pokušavaju da nam se vrate, kao i sa onim momentom konfuzije kada se pitamo da li ih želimo nazad ili ne. Čudno! Tokom mladog Meseca u Biku pomračenje Sunca ništa manje.

Evo horoskopa za tri horoskopska znaka čiji se ludi bivši vraćaju 30. aprila 2022. godine:

Škorpija

Mesečev sekstil sa Uranom može vas dovesti na ivicu tokom ovog dana kao da vam intuicija govori da se nečega čuvate, a ipak, ne možete da stavite prst na ono čega treba da se čuvate. A onda vas pogodi; vaš bivši se vratio i došao do vas, strepeći šta ćete mu reći. Možete li da se nađete sa njima, samo da ‘razgovarate’? Čuti od ove osobe išta više je skoro poslednje iskustvo čiji biste želeli da budete deo, i to će vam uliti anksioznost, koja će trajati ceo dan. Ono što je dobro je to što ovaj osećaj anksioznosti neće trajati, a neće trajati ni potraga bivšeg za dobrim starim razgovorom sa vama — osobom u svom životu koja ozbiljno ne želi ništa sa njim. Dobiće nagoveštaj da niste zainteresovani za vraćanje komunikacije i on će se vratiti tamo odakle je došao. Promašio vas je ovaj metak, Škorpije.

Jarac

Uzimajući u obzir da ste do sada verovatno bili u posvećenoj vezi, ideja da se ludi bivši ponovo vrati je toliko besmislena, da vam je teško da zamislite ovu osobu kao bilo koga osim kao ludu osobu koja je nekada bila. I upravo u to misli da vi verujete, zbog čega se vraća i pokušava da vas ubedi u kakav se sjajan primer ‘neludosti’ pretvorio. Sama ideja da ova osoba posegne i započne razgovor sa: „Nisam ista osoba kao što sam nekada bio“, izaziva trnce u kičmi od užasa. Gotovo je i prošlo je više vremena nego što možete da se setite. Pa ipak, izgleda da je ova osoba prošla kroz neku vrstu duhovnog buđenja i sada veruje da se mora vratiti vama. Izgleda da sekstil Meseca sa Uranom pravi budalu od nekoga ko se usudio da misli da je mudar.

Vodolija

Bivša osoba koja će vam se obratiti 30. aprila možda neće nužno biti romantična bivša, već više na liniji bivšeg ludog prijatelja, što im daje ideju da zato što je to platonski, treba da bude u redu. I, naravno, toliko je daleko od ‘u redu’ da ćete i drhtati i smejati se ideji da prihvatite ovu osobu nazad u svoj život. Ovo je neko koga ste shvatili kao čistu nevolju; da, oni su možda veoma zabavni i jedni od najvećih prijatelja koje ćete ikada poznavati, ali imaju tendenciju da se polako-ali-sigurno pretvore u kontrol frika, a vaše iskustvo vam je pokazalo da kada god se okrenu, okreću se na vas i napadaju. Iz iskustva ste naučili da je ovo zaista zabrinjavajuća osoba koja nije zadovoljna dok joj ne budete potčinjeni, a uprkos svom ‘platonskom’ zavođenju, ova osoba je neko koga treba izbegavati po svaku cenu. Neka prijateljstva jednostavno nisu zamišljena da traju, a vi ste to saznali iz prve ruke.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button