VIP

HAOS – DALILA SASULA CARU SVE U LICE: Javno otkrila šta se dešava – Filip odmah umešao Dejana… (VIDEO)

Oštro…

Dalila Dragojević je odlučila da upadne u studio radio-emisije “Amnezija” dok je Filip Car pričao sa Anđelom Rankovićem o njoj.

– Razlog mog dolaska je Anđelo, ne želim da ga ubacuju u priče i ne želim da se naš odnos poredi sa drugim odnosima. Ne postoje poljupci, zagrljaji, ovo je zaista druženje. Pričala sam sa Matorom sinoć, shvatila sam da sam bila bezobzirna i sebična, da sam samo pričala o svojoj temi. Jako sam bila sebična, žao mi je zbog toga, Anđelo mi je skrenuo pažnju na to. Potrebno je da prijateljima budem tu kad im je loše, ja nisam primećivala da je Matoroj loše bilo, to se više neće dešavati. Što se Anđela tiče, dešava se kvalitetno prijateljstvo. Šta će posle toga biti, ja ne bežim od toga. Nisam neko ko planira dešavanja, ne idem iz kreveta u krevet. Dopada mi se sve ovo što se dešava oko mene. Sa Anđelom imam dosta kvalitetnih razgovora – istakla je Dalila.

– Ja sam samo rekao da znam kakvu energiju imaš u druženju kad je dobro, hteo sam da poredim da sam ja tako u druženju sa njom… Vidim da si opuštena sa njim, drugačija, kao kad je kretalo sa mnom. Zato smatram da si čista (prema meni) – dodao je Car.

– Tebi je ostalo samo da smatraš, ja neću ulaziti u rasprave sa tobom, to utiče na moja prijateljstva koja mi više znače od tebe – uzvratila je Dalila.

– Ja ne bih da produbljujem, nisam imao lošu nameru. Rekla si da si čista. Ja sam sa tobom završio, lagao bih kad bih rekao da te ne primetim kroz kuću, ali iz dana u dan… Ja kad donesem neku odluku, to je tako. Napokon si završila – govorio je Filip.

– Napokon mi je simpatično, kao da sam na početku rijalitija, videćemo šta će da bude – dodala je Dragojevićka.

– Anđelo, tvoj konflikt sa Dejanom i Aleks dugo traje. Uvek uđeš u neki konflikt sa njima – dodao je Car.

– Ja ne smatram da sam sa Dejanom u konfliktu, niti da ćemo se Aleks i ja stalno peckati, nadmudrivati, ali ona je takva, kad joj uputiš kritiku, ona skače. Dejan i ja van stola imamo normalan odnos – rekao je Anđelo.

– Dejan ka tebi ima neki nastup žustriji od kad traje tvoje druženje sa Dalilom – nastavio je Filip.

– U nekoj raspravi je spomenuo moj odnos sa Sandrom, Đedovićem i Anđelom, čak je spomenuo kako nisam kulturan jer Gordani Džehverović nisam pružio ruku. Nisam zaboravio šta je sve rekao, imam odgovor na to, nego nisam hteo Milanu da prekidam temu. Da li mi to priča zbog Dalile, to samo on zna. Možda je zbog druženja sa Sandrom i Markom. Ali mi se družimo i ovde i napolju. Ne znam da li je zbog Dalile to, nemam odgovor – istakao je Ranković.

Dalila Dragojević, Anđelo Ranković, Filip CarFoto: YouTube/Zadruga Official
– Ja znam kako to ide sa muške strane, ja sam tako sa Tomovićem kad je bilo sa Minom, a uvek sam govorio da nije – govorio je Car.

– Razumem ja to, on nekima neće da odgovori, ali sve piše. Nekad će da odgovori na prvu, petu… Možda je ta njegova reakcija sada sve ono prethodno što sam imao rasprave sa Aleks, možda se nakupilo. Iksreno, ne znam da li je zbog toga, Dalile, niti me zanima – rekao je Anđelo.

– Zahvaliću vam se što ste bili gosti, nadam se da Dalila nije ništa pogrešno shvatila, znaš i ti Anđelo moje mišlljenje. Želim vam sve najbolje, i u prijateljstvu, i u druženju, nemam ništa protiv, kao što očekujem da se ni meni neće dešavati neke stvari – dodao je Filip.

Detaljnije pogledajte u videu:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button