Žena

ZA BIKA, BLIZANCE I RAKA: Od 1. maja karmička ljubav i najsrećniji period u životu…

Od 1. maja karmička ljubav i najsrećniji period u životu…

Maj je ovde i toliko je lepo da bismo samo želeli da pevamo o tome. Ima to nešto u vezi maja meseca zbog čega se svi osećamo dobro. Možda imamo mnogo te dobre energije starog Bika da nam izdrže tri nedelje, ili je to dolazak Blizanaca, koji nam uvek čini da vidimo stvari jasno i omogućava nam mentalni prostor da dobro razmislimo o važnim stvarima i smislimo briljantna rešenja. Maj je mesec cvetanja cveća i zaljubljenih koji sede u parku, držeći se za ruke. A maj je mesec i velike sreće u ljubavi, za sve žive, a posebno za tri horoskopska znaka.

Odmah na početku meseca, iskusićemo uticaj Venere u sekstilu sa Plutonom, koji ima sposobnost da nas izvuče iz loše veze i gurne u nešto dobro. Sa Venerom u Ovnu iza ugla, verovaćemo u sopstveni sud kada je ljubav u pitanju i to će dovesti do poboljšanja naših života i naših odnosa. Tokom ovog vremena takođe ćemo doživeti još jedan ‘ljubavni’ tranzit, a to je sekstil Meseca i Venere…teško je pomisliti da bismo sa svim ovim Venerinim tranzitima mogli doživeti bilo šta drugo osim blaženog iskustva u romantici. Zaista se osećamo kao da je sreća na našoj strani, ovog meseca.

Do sredine meseca, videćemo još jedan koristan Venerin tranzit, a to je sekstil sa Merkurom. Ovaj tranzit postavlja ton celog meseca, jer nam Merkur uvek pomaže u komunikaciji i pomaže nam da okončamo ljubavne svađe pre nego što počnu. U tome pomaže i naš put prema Blizancima, a to će biti naša sudbina 21. maja. Do tada ćemo imati Mesec u trigonu sa Venerom da učvrstimo dogovore; ovo je mesec ispunjen obećanjima, posvećenošću, planovima i iskrenom komunikacijom. Sreća je tu za one koji žele srećan ljubavni život. Iskoristite!

Tri horoskopska znaka koji imaju najviše sreće u ljubavi tokom maja 2022. su Bik, Blizanci i Rak.

Bik

Sezona rođendana je stigla za vas, a ono što je počelo u aprilu neće se završiti sve do poslednjeg dana maja. U vašem slučaju, Bikovi, ovo znači zabavna vremena i neke od najboljih ljubavi koje ćete ikada dobiti u životu. NEMOJTE se iznenaditi ako vas neko zamoli da se udate za njega tokom ovog meseca, jer to itekako izgleda kao mogućnost. Očekujte da ćete putovati kroz zemlju ljubavi. Slučajno imate nekoga ko vas toliko voli da neće moći da se suzdrži, a ko ste vi da prihvatate bilo šta manje od celog paketa? Želite sve, i sve ćete dobiti tokom maja 2022. I nije samo sreća na vašoj strani, već i vaš prethodni duhovni rad. Učinili ste mnogo da se poboljšate i došli ste tako daleko od toga da budete osoba kakva ste nekada bili. Sada, ova nova osoba kakva ste, privukla vam je nekoga dostojnog vaše izvrsnosti, a maj ovu ljubav stavlja na mapu.

Blizanci

Profesionalac ste kada je u pitanju sumnja da vam sreća može naići, zbog čega je sve slađe kada se dogodi — i to je tako, tokom čitavog maja 2022. Da, Blizanci, i vi možete biti zanosno srećni. Između Merkurovih tranzita (koje uvek dobro prihvatate) i događaja na Veneri, u vašem umu neće biti sumnje da ne samo da ste deo ove čudesne stvari koja se zove život, već ste i vredna osoba koja daje i prima ljubav od nekog posebnog. Neka vaše sumnje i strahovi padnu po strani; više nisu potrebni. Vaše putovanje je završeno, kada je u pitanju borba za ljubav koja vam uvek nedostaje. Na vas je red, Blizanci. Možete biti voljeni jer ste dostojni da budete voljeni. Možda ne mislite tako, a možda ste prihvatili manje nego što zaslužujete zbog ovakvog načina razmišljanja, što je razlog više da verujete u sebe SADA. Pustite da se to dogodi, Blizanci — nemojte stajati na putu ljubavi na kojoj je vaše ime.

Rak

Kladimo se da niste mislili da ćete biti u ‘najsrećnijim zaljubljenim’, zar ne, Rakovi? Ono što se desilo u poslednjih nekoliko meseci je da ste prihvatili da ćete živeti odlično, ali sami. Vi ste majstor da opravdavate stvari — i to je divan kvalitet, sve dok ne uložite ceo svoj život u jedan način razmišljanja. Ovaj mesec otvara vaš svet uvodeći vas u mogućnost doživljaja prave ljubavi. Ono što nikada niste mislili da je moguće je zaista moguće i verovatno. Postoji neko u vašem životu koga nikada niste videli kroz ružičaste naočare; oni su odani, odani i slatki, a opet, nikada ih zapravo niste smatrali materijalom za ‘ljubav’. Odnosno, dok ne urade nešto tako spektakularno i ljubazno da ćete biti oboreni s nogu. A ovaj čin neće ni biti usmeren na vas, zbog čega ćete se osećati tako dobro u vezi sa tim, znajući da to nije učinjeno da bi vas impresioniralo. Videćete ovu osobu sa novom perspektivom, i dok jedna vrata vode ka drugim, videćete da je ta osoba neko ko je predodređen da vam donese sreću u ljubavi na vaš način.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button