VIP

OGLASILA SE ALEKSANDRINA MAJKA: Nikad oštrije o ćerkinom krahu ljubavi – Sumnja od straha…

Iskreno…

Prethodnih noći u “Zadruzi” bile su izutetno turbuentne, a najviše zbog raskola između do sada jednog od mirnijih parova Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića. Nikolićeva je po ko zna koji put posumnjala u njegovu ljubav i uplašila se od mogućnosti pomirenja sa njegovom bivšim ženom, Dalilom Dragojević, te je rekla da zauvek stavlja tačku na odnos.

Dragojević je to jako teško podneo i ubrzo počeo da lupa i lomi sve ispred sebe dok su zadrugari bili uz njega i sprečavali dodatne incidente.

Kako je vreme odmicalo, na Aleksandrino insistiranje, ljubavni par je ponovo uplovio u vezu i dao sebi još jednu šansu.

Za domaći portal se sada oglasila Aleksandrina majka Slovenka Lola Nikolić, kako bi prokomentarisala pomenutu situaciju i sumnje svoje ćerke.

– Moram biti iskrena, ja moju Sandru nikada u životu nisam videla ovakvu, ona se nenormalno zaljubila u njega. Toliko se vezala da ne može ni dan da zamisli bez njega, zato i sumnja od straha da ga ne izgubi. Što se tiče Dalile, da li će se pomiriti ja ne znam, ali i da je videla pogled sa njene strane to nije razlog da tako postupi i prekine odnos sa njim, mora da postoji neka tolerancija. To što je on nakon svađe otišao u pab je vrlo interesantno – istakla je Aleksandrina majka, pa nastavila:

Koliko god svi tvrdili da je čedna, vredna i poštena, ja imam potpuno drugačiju sliku o Anđeli Đuričić. Ja sam veliki psiholog, sve mnogo dobro vidim i uhvatila sam par direktnih pogleda u Dejanovom pravcu. Sa njegove strane verujem da ništa ne postoji, ali kada je ona u pitanju… Mnogo bih toga imala da kažem, ali ćutaću. Manite me te finoće… Tamo ima mnogo ljubomornih ljudi i zlobnici ne mogu da ih gledaju pa izmišljaju svašta, ali ako je prava ljubav pobediće sve – zaključila je Slovenka za domaći portal.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button