VIP

MUK U ZADRUZI – DONEO ODLUKU: Da li ostavlja decu i nastavlja život sa ljubavnicom posle rijalitija… (VIDEO)

“Dete mu je rekla da ono drugo što radi je pogrešno i da to ne radi…”

U toku emisije “Pretres nedelje”, voditelj Milan Milošević je pokrenuo temu o video – pozivima koji su izdrmali sve ukućane.

Jedan od najemotivnijih poziva bio je svakako poziv pevača Nikole Grujić Gruje sa svojom ženom i decom. Reč je dobila njegova ljubavnica Milana Šarac Mimas.

– Kako si se osećala dok te je terao od sebe nakon poziva – pitao je voditelj.

– Bilo mi je teško, želela sam da budem uz njega, da pričamo. Da mu prizor bude pred očima, on je odlučio da prekinemo svaku komunikaciju. Juče mi je preneo poruku preko Martine: “Čokoladno mleko”, to znači “volim te”, on je mene psovao juče i pričao, rekla sam mu da se skloni od mene ako smo se tako i dogovorili – pričala je Mimas.

– Šta bi je bio njegov cilj da se sada skloni od njega – pitao je voditelj.

– Dete mu je rekla da ono drugo što radi je pogrešno i da to ne radi – rekla je Mimas.

– Ja sam odmah rekao da mi to nije trebalo. Ja sam svestan svega, ali ona je takva kada popije, i ja sam popio, bila je svađa bespotrebna, kada samo odspavali rešili smo da stavimo tačku ali eto posle poziva sam odlučio da više to ne radim. Imam dovoljno vremena da više ne pravim te greške – rekao je pevač.

– Zar ćeš ostati sam do kraja života? – pitao je voditelj.

– Ne, ja želim sa njom. Mima i ja ćemo napolju biti zajedno. Ovo nam je test, sada ćemo videti da li ćemo da izdržimo – rekao je Nikola Grujić.

– Ovo svet nije čuo – dobacio je voditelj.

Pogledajte prilog:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button