VIP

ZBOG DALILE ĆE POČINITI ONO NAJGORE: Dejanu Dragojeviću se ne piše dobro – Jeziva predviđanja…

Naudiće sebi…

Rijaliti zvezda Vesna Rivas, koja se godinama unazad bavi i astrologijom, kao i proricanjem iz tarot-karata, iznenadila je , kako to ona kaže, proročanstvom.

Naime, Vesna je uverena da će se u ovoj sezoni rijaliti šou-programa “Zadruga” desiti čak i smrt.

– Ne mogu stoprocentno da tvrdim jer još uvek nije bilo smrti u rijalitiju, ali trenutno postoje tri tempirane bombe koje mogu to da naprave: svesno ili nesvesno, sa ciljem ili u afektu, samima sebi ili nekome pored sebe! Prvi od njih je Dejan Dragojević, druga je Miljana Kulić, a treći je Mensur Ajdarpašić – ispričala je Rivasova za “Grand Magazin”.

– Njih troje samo ako neko bude dovoljno dugo “drilao” ili će to učiniti sebi ili će proraditi čekić u glavu, ili glava o pod. Sve mi ovo miriše na to. Ako ostali ne budu znali da “hlade” situaciju i da “povlače ručnu”, doći će do toga. Dalila Dragojević jako dobro zna šta Dejana dovodi do rastrojstva i upravo to radi – dodala je pevačica.

– Pa, nemoj to raditi ako znaš! Ali, ona želi da ga istisne ne samo iz života nego i iz rijalitija kako bi imala slobodu da se ponaša kako hoće, da se ljubaka, da ima intimne odnose. Ona je spremna na sve i gaziće preko živih leševa samo da bude u kadru – zaključila je Vesna Rivas.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button