Žena

BOLJE SE SUKOBITI SA CRNIM ĐAVOLOM NEGO SA OVA 3 ZNAKA ZODIJAKA: Žele da dominiraju i vode druge…

Žele da dominiraju i vode druge…

Prema podjeli po elementima, postoje vazdušni, vodeni, zemljani i vatreni znakovi. Astrološki znakovi su definisni svojim polaritetom, kvalitetom i elementom. Radi se o klanovima Zodijaka u koje se znakovi raspoređeni po sličnosti karaktera, načinu djelovanja i potrebama.

Pozitivne strane: ekstrovertni energični, entuzijasti, direktni, fizički aktivni, hrabri, dramatični, strastveni, odlučni.

Negativne strane: nemirni, sebični, nestrpljivi, nepromišljeni, ekstravagantni, egocentrični, neukrotivi.

Svi vatreni znakovi, Ovan, Lav i Strijelac su veoma aktivni i energični, te vole uzbuđenja i promjene. Traže projekat u koji će uložiti svoju energiju, liderske pozicije jer žele da dominiraju i vode druge. Oni na život gledaju kroz crnu ili bijelu prizmu, te kod njih nema sredine.

S obzirom na to da su puni samopouzdanja, od njih ćete rijetko čuti da nešto ne mogu ili da je nemoguće uraditi. Kad su u svojoj dobroj fazi, puni su energije i samouvjerenosti, ali kad su loše raspoloženi postaju nestrpljivi i nemaju saosjećanja za druge. Često imaju povišenu tjelesnu temperaturu. Skloniji su infekcijama i upalnim procesima. Dominantni su, neustrašivi i po potrebi veoma agresivni

Ne kraju se za svoje postupke, a vjeruju da su rođeni za velike stvari, imaju veliku energiju u sebi koja ih pokreće. Ali, može im se dogoditi da im neki projekat dosadi. Tada odustaju i ne žali zbog toga.

Vatru ne možete zaustaviti i to treba da znate prije nego što uđete u sukob s ovim znakovima. Oni neće planuti na prvu, ali ako se to dogodi – bolje im se sklonite s puta. Prirodne su vođe, a pošto su velikodušni i pažljivi mogu biti dobri prijatelji i partneri, sve dok znate kako da udovoljite njihovoj potrebi za pažnjom.

Ovan

Ovaj dominantni znak je u stanju da vas očara riječima, a budite sigurni da će preuzeti kontrolu u svemu što radi, na takav način da će svi oko njih biti impresionirani. Idu za ostvarenjem svojih ciljeva i ništa im ne može stati na tom putu, a što je najbolje za tim ni ne žale.

Lav

Ovaj neustrašivi znak je nevjerovatno tvrdoglav, ali veoma lojalan i posvećen porodici. Istovremeno, on je neko s kim ne želite da se posvađate jer od svojih uvjerenja ne odstupaju, ne preispituju se i vođeni su sebičnim ciljevima.

Strijelac

Strijelac je promjenjiv znak, zbog čega može biti fleksibilan i promišljen, filozofski nastrojen. Koristi svoju strastvenu energiju u potrazi za životnim istinama, te je pravi borac protiv nepravde. Međutim, loša strana im je što će prvo povući potez, pa tek onda razmisliti, zbog čega se uzda u sreću da ga izvuče iz situacija u kojima se ne nepromišljeno našao.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button