Žena

ŠKORPIJU, RAKA I RIBE U MAJU 2022. GODINE OČEKUJE JAKO TEŠKA SITUACIJA: Problemi koji će ih slomiti…

Problemi koji će ih slomiti…

Za pojedine horoskopske znakove maj 2022. biće period koji će im doneti uspeh na svim poljima, ali postoje i oni kojima predstoji teška besparica i pakleni dani kada im ništa neće ići od ruke. Astrolizi predviđaju tri znaka koja će u maju sa strepnjom gledati u prazan novčanik.

Škorpija

Škorpije su vrlo prizemne i retko se izlažu rizičnim situacijama, ali najtoplije im se savetuje da u mesecu pred nama planski organizuju svoje finansije i ne troše novac bez preke potrebe. Neočekivani gubici su gotovo izvesni, ali i novi troškovi zbog kojih bi im najpametnije bilo da već sada počnu da štede i psihički se pripreme. Sve ove finansijske nedaće sa sobom nose i mogućnost promene karijere.

Rak

Rakove odlikuje jedna osobina koja im često može „doći glave“, a to je opsesija za prekomernim trošenjem novca. U maju 2022. moraće da budu strogi prema sebi i da se strogo suzdržavaju od trošenja novca na nepotrebne stvari. Kvarovi u domaćinstvu im vrlo lako mogu izazvati dodatne troškove, ali ni po koju cenu ne smeju se upustiti u podizanje kredita. To bi bio pad u dugove iz kojih bi se sa teškom mukom izvukli.

Ribe

Ribe pripadaju vodenim znakovima, a njih ugavnom karakterišu suprotne krajnosti. One ili potroše sav novac koji su zaradile, ili su štedljive do granice ludila, čak i kada za to nema potrebe. Astrolozi im savetuju da niupošto ne načinju svoju ušteđevinu, ali i da se sa pažnjiom odnose prema kućnim aparatima i drugim materijalnim dobrima.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button